-
Holy boastard'ın bi mesajında okumuştum abisiymişsiniz. Abim ibanezin tüm modellerini katalog gibi sıralar yazıyodu. Ben bi soru sorcam bursada rekor müzikte gördüm bi ibanez $250 dı ve kırmızıydı.
şekline hasta olmuştum. hatırladığım kadarıyla tarif edeyim: altı yuvarlaktı, Gibson sg serisine benziyodu, uçları sivri, boynuz gibi.
maalesef denemeye fırsatım olmadı ve bursada oturmuyorum ama bu ara bi elektro alıcam. sesi güzelmi? yani bi fender squier kadar iyiyse alabilirim. eğer tavsiye etmem dersen bulunduğum yerden de alabilirim.
yani yardımcı olursanız çok sevinicem. kardeşinize selam söyleyin.
-
İbanetze bir süredir garaj'a girmiyor , ben gördüğümde kendisine iletirim sorunu :)
Ayrıca Holy_Bastard'da sana selam söylüyor :)
-
bildiğim kadarıyla onlar kardeş değil:)
-
http://www.ibanez.com/guitars/guitar.asp?model=GAX70&color=1
dediğin gitar bu galiba,fiyatına göre çok iyi gitardır,bi dene klavyesini falan,senin için de iyiye affetme
alırken iyidir,elden çıkarması da kolay,daha ne olsun ilk gitarın olcaksa ideal yani..
squierle kıyaslama bu arada,malum humbucker falan,distortiona yükleneceksen powersonud manyetik var daha nolsun :)
zaten bu kalitede gitarların kilitli köprü falan barındırmayanı makbüldür,bu ideal bence :)
-
sana ne lem,din kardeşi değil miyiz hepimiz :)
-
alet güzel, imalat hatası yoksa alınır.
single coil, strat tonu vs takıntın yoksa ve olmayacaksa uzun bir süre iş görür.
-
hepiniz sağolun arkadaşlar :) dediğim gitar hakikaten o. gerçektende
ibanez hakkında bayaa bilginiz varmış ayrıca katolog gibi olduğunuz doğru :)