Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

"In Russia, A battle for rock's soul"

• kkurt • 8 Haziran 2006 07:21 • #549981
    http://www.msnbc.msn.com/id/13145804/
  • Nem • 8 Haziran 2006 13:43 • #549986
    Güzel hikaye, teşekkürler..

Bir an önce tüp stoklarımızı gözden geçirmemiz lazım demek ki. 12ax7 ve 6v6 eksiğimiz varsa siparişlerimizi bir an önce verelim ;)
  • kkurt • 8 Haziran 2006 13:54 • #549987
    ...

rusyada bir tane daha fabrika var galiba, çinde de 1-2 tane olması lazım (Shuguang marka lambalar çinden geliyor). Birtane de sırbistanda var, tesla'nın eski fabrikası Ei, JJ adıyla üretim yapıyorlar. (birtane de ABD'de var (Western Electric) ama sadece 300B üretiyorlar)
    ama bu en büyüğü, Sovtek/Electro harmonics marka tüpleri bunlar üretiyor olması lazım. Dünyada üretilen tüplerin 3 te 2 sini bu adamlar üretiyormuş. Böyle bir fabrikanın rus mafyası ile başının belaya girmesi tüp fiyatlarını yükseltebilir.

herneyse. adam inatçı. kolay kolay vazgeçecek gibi görünmüyor. fabrikanın elektriğini kesmişler, gitmiş doğal gaz jeneratörü almış, fender, korg gibi büyük şirketleri devreye sokmuş lobicilik yapsınlar diye..

(burada bu foruma ne oldu böyle, başlık çıkmıyor yeni başlık yazmak zorunda kaldım (...))
  • Nem • 8 Haziran 2006 16:14 • #549990
    ...

O adam daha Rus mafyasını anlayamamıştır, kış gelince anlar ;)

Benim bildiğim kadarıyla Novosibirsk'te de bir fabrika vardı. Google'da bir arama yapınca birkaç tane fabrika çıkıyor ama hala faal durumdalar mı belli değil.

Son yıllarda plugin'ler de çok gelişti artık tüplerin fiyat artışlarından pek etkileneceğimi zannetmiyorum ;)

Başlık hatası düzeldi bu arada.