Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Selam Arkadaslar.

• Metalist_Boy • 24 Haziran 2006 23:12 • #550260
    Arkadaslar bana wah wah pedalları hakkında bilgi verirmisiniz?Daha ilk defa alıcam ve distortion pedalım dijital degil.İşte ben wah wah pedalları hakkında bilgi almak istiyorum yani hangisi iyi hangisi kötü hangisin almalıyım falan.Ve daha ilk wah wah pedalım olacagı için cok profesyonel şeyler olması önemli degil birde fiyat olarak ucuz olursa iyi olur :D
    Yardımlarınızı Bekliyorum,Şimdiden teşekkürler
  • kkurt • 24 Haziran 2006 23:47 • #550261
    bu aletlerin arasında modeline göre ayarlanabilir olmayan farklar vardır, bu yüzden derler hendrix çalacaksan vox, vai çalacaksan morley vs. bunun böyle olmaması gerektiğini düşünen ibanez bütün parametreleri ayarlanabilen bir wah pedalı yapmış.

http://www.ibanez.co.jp/world/product_news/pages/wd7/index.html

bir ara bunu aramıştım satan biryer bulamadım türkiyede.

bu arada efekt zincirinde wah distorsiyondan önce takılır (gitarla distorsiyon arasına, ya da distorsiyon amfinin üzerindeyse gitarla amfi arasına).
  • Metalist_Boy • 25 Haziran 2006 02:29 • #550264
    Bu aletin fiyatı nedir ki ben bunu alana ohhhoo neyse ya morley classic wah ve crybaby gcb95 arasında kaldım hangisini alayım acaba
  • Single_FACTOR • 25 Haziran 2006 21:45 • #550270
    illa modellemeli olsun; Cry baby+Morley+Vox bi arada olsun derseniz
    Boss PW-10 ve Digitech Extension Factory tavsiye edebilirim.
    (Analog değillerdir) Ancak ikisi arasında Digitech Ex.Factory de Yaratıcılık daha fazla.
  • Metalist_Boy • 26 Haziran 2006 02:50 • #550280
    Tamam teşekkürler.Ne alacagıma karar verdim Boss PW-10 V-Wah alıcam biraz pahalıda olsa beklicem artık napalım :D