-
internetten indirebileceğim bildiğiniz kullanışlı ve kaliteli drum machine ve kayıt programı varmı?
-
dostum sana direk beraber kullana bilecegin cubase sx ve battery i tavsiye...kullanıcak oursan battery için tonlamada yardımdı olurum..
-
cubase in hangi varsionu nerden indirmem gerekiyor batery de aynı şekilde yardımcı olursan sevinirim..
-
valla cubase in son olarak sx3 ü cıktı ama tek basına kurulunca battery i desteklimiyo oyuzden sx 2.2 yi indir battery de 20 mb bi program emulede bulabilirsin..ben ordan indirdim..cubase programcılarda da satılıyo onlarada bakabilirsin
-
Cubase Kullanacaksan
"Groove Agent" tadından yenmez yanında yatılır cinsten bir Drum machine/sample play plugini dir.
sampleları dahil 600mb civarıdır yanlız
-
bu programı cd olarak alabileceğim bi yer varmı ? 600 mb indirmek te kasçak brz:D birde kesin patlamıcak bi link lazım boşa indirmiş olmiim bilgin varsa yazarsan sevinirim
-
eMule'den indirebilirsin.
ben bir ara indirdim ama içinde kimbilir ne vardır ne tür virus/adware/spyware/bilmemneware eklemişlerdir acaba diye düşünerek kurmaktan vazgeçtim.
-
ya cubase indirdim 130 mb alakasız bişey çıktı daha doğrusu birsürü dosya var fakat setup yok bildiğiniz bir link varmı arkadaşlar bi yardım edin cubase için
-
dostum sanırım bu link gayet guzel calısır 196735E62353C2E9424493BA7D301E5B adresleme olarak bu gecşyo umarım boyle bulunuyodur :))) tam adı da "Steinberg CUBASE SX2.01+KEY+CRACK.iso"
-
arkadaşlar reason kullanın gayet iyi