Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

marcus miller jazz bass

• BassPunQ • 2 Temmuz 2006 23:55 • #550423
    ya millet almayı düşünüyorum ama henüz denemedim,daha önce çalan hakkında blgisi olan falan...ya kısaca gitar hakkındaki bilgi ve görüşlerinizi merak ediyorum.yardımcı olursanız sevinirim.
  • paradigm_shift • 3 Temmuz 2006 04:57 • #550433
    harika bir bass gitar. tonunu zaten anlatmaya gerek yok, çalınabilirliği yüksek. pickguardın üstündeki metal parçaya alışman belki biraz zaman alır, başka sorun olacağını sanmıyorum.

kısacası paran varsa ve "4 tel bana yeter" diyorsan hiç düşünme bile.
  • need_a_cure • 4 Temmuz 2006 01:38 • #550457
    evet arkadaş halkı badassII köprü ile çok güzel sustain veriyor.. fakat ben 1700 dolara sahip olsam (meçhul bir firmanın MMJB liste fiyatı) bir amerikan standart fender alırdım üzerine seymour duncan AJJ1 manyeto (aktif) ve badassII köprü alırdım.. ama yok ben modifiye ile uğraşamam hacı dersen hem pre amplisi çok kalite ağacı şeklide güzel MMJB.. Evladiyelik bir bastır hem japonu hem amerikanı (amerikanı 1680€ civarı yanılmıyorsam)
  • BassPunQ • 4 Temmuz 2006 19:39 • #550472
    yardımlarınız için teşekkür ederim.
    aslında daha tel konusunda da karar wermiş değilim ama yinede gitar beni cezbetti diyebilirim.MMJBnin 5 tellisi de var ama türkiyede satılmıyor ama.
    4 telin bana engel olacağını sanmıyorum,genelde blues,rock(80's,soft kimi zaman hard)funk,biraz da pop çalıyoruz.bu zamana kadar 4 telliyle çaldım.birkaç konserde de 5 telli kullandım ama slap atarken 4 telliye göre sıkıntı çıkartıyor.
    birkaç bardan teklif aldım.ama piyasa diye tabir ettiğimiz müzigi yapiyorlar.açıkçası beni sarmıyo o müzik ve onun için 5 telden uzak durdum bu zamana kadar.4 tel bana yeter diye düşünüyorum.
    birde bende şekil takıntısı var.gitar ne kadar iyi olursa olsun önce şeklini sevmeliyim.sonuçta 1 kere alıp ölen kadar kullanmayı düşünüyorum.
    bu arada gitarın türkiye fiyatı 1485€:)biraz fazla belki ama değer be.