Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

arkadaşlar yardıma ve engin deneyimlerinize ihtiyacım var

• psyccomat • 3 Temmuz 2006 15:58 • #550442
    Bu konu birmilyon kere sorulmuştur ama bilmemek değil öğrenmemek ayıp prensibine dayanarak bir milyon birinci kez sormakta bir sakınca görmüyorum.Arkadaşlar gitar çalmak için össyi geçmeyi bekleyen bi gitarist adayı olarak össyi atlattım ve -artık- gitar çalmak istiyorum. Amfi olarak marshall alacağım. Gitara başlamak için yaşım biraz geç (18) ama sorun değil. Konu şu ki ilk gitar olarak hangi gitarı alayım. Marka olarak kafamda Jackson var ama hangi modelini alayım? Kafamda warrior modeli var (niye diye sormayın kasa tasarımı güzeldi!!!) ama o da çok net değil.Tarz olarak Death, Covenant, Dark Tranquillity, Six Feet Under, At The Gates falan dinliyorum. Yıllardır metal dinliyorum iyi bi altyapım var ama çalan birilerindn yardım almak gibisi yoktur heralde. 300-350 dolarlık 0-2.el bişey işimi görür. Ha bi de ankaralı arkadaşlar ankarada -zuhal dışında- nerde bulabilirim? Bu konuda bana yardım ederseniz sevinirim.
  • bigbooots • 3 Temmuz 2006 22:54 • #550451
    dur sana ibanetzeyi bulalım..
  • Single_FACTOR • 3 Temmuz 2006 23:48 • #550452
    dur sana ibanetzeyi bulalım..

Hatta kal, ayrılma bağlıyoruz :D
  • bigbooots • 3 Temmuz 2006 23:52 • #550453
    randevunuz var mıydı??
  • kkurt • 4 Temmuz 2006 01:39 • #550458
    ankarada zuhalin olduğu sokakta bir iki yer daha var, inkılap caddesi(?)nde kıvılcım var, o civarda bir iki dükkan daha bulunabilir.
    izmir caddesinde evrensel var, ikinci el gitarlar olabilir orda.
  • orcunss • 4 Temmuz 2006 15:41 • #550470
    dostum dedigin gitarı 300-350 dolar civarı bulman imkansız kadar zor bence...bende asagı yukarı aynı tarz calıyorum rhandy rhoads oneririm sana japon olabilir ustundeki manyetiklerde bu tarza uygun ama bence emg 81 manyetikli bi gitar al uzulmezsin ama butceyi biraz arttırmanı oneririm..:)))
  • JON_SCHAFFER • 23 Temmuz 2006 19:14 • #550971
    gitara yeni başlıycaksın şekilli gitarlardan uzak dur onlar sahne gitarlarıdır.gitara hakimiyeti çok sağlam olan adamlar şekil için tercih ederler aynı zamanda şekilli gitarların zarar görme ihtimali ve elden çıkartırken ikinci el değerinin düşük olması gibi sorunları vardır benim sana tavsiyem çift humbucker normal kasa bir gitar alman söylediğin fiyat aralığında iyi başlangıç gitarları bulabilirsin