Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

ilk elektrogitar?

• memoscream • 6 Temmuz 2006 00:50 • #550497
    arkadaşlar ben 1 yıldır klasik gitar üzerinde UĞRAŞIYORUM :D elektro gitar almak istiyorum da bana 250$'ı aşmayan iyi bir gitar tavsiye edebilecek olan var mı?
    bu arada rock,metal falan çalmayı düşünüyorum
  • bigbooots • 6 Temmuz 2006 01:43 • #550498
    haaamemooo..
  • Drive-MAN • 6 Temmuz 2006 12:09 • #550505
    abı 1 yıl klasıkle fazla ugrasmssn sankı ben 2 yıldır elektro calıyorum tabıkı de bende klasıkle basladım ama 2hafta calıp bıraktım suan elektroda da ıyı duzeydeyım gıtara gelcek olursak ben satabılırm sana jack danny brothers marka gıtarım var temız durumda tonları gayet guzel ılk elektro ıcın uygun bı gıtar 200usd ye satarım ılgılenırsen resımlerını de gondereblırım
  • sadecemüzik • 6 Temmuz 2006 15:39 • #550514
    elektro gitar gitar teknikleri klasikten oldukça farklı... o yüzden yeni başlıyorsun diye düşünebiliriz...yeni başlayanlara da genelde cort önerilir...
  • elekto_qwert • 7 Temmuz 2006 13:38 • #550542
    Arkadasım ben sana washburn oscar schmidt tyavsiye edebilirim yeni başlayan birisi için hem kalite olarak hem de fiyat olarak cok uygun bir gitar.
  • mustin • 9 Temmuz 2006 09:33 • #550564
    washburn n1.fiyatına göre mükemmel bir gitar bence.benim de başlangıç gitarımdı.
  • BurakFender • 9 Temmuz 2006 12:19 • #550567
    washburn x10 başlangıç için iyidir.fiyatını bilmiyorum ama fender squier showmaster da başlangıç için iyi.hatta başlangıç için en iyi gitar denebilir "bence".alabilirsen onu al derim.alamazsan da washburn x10 bence...
  • Hellfire_delay • 9 Temmuz 2006 12:30 • #550568
    Belki saçma gelicek ama bence bulduğun en ucuz gitarı al.. Çünkü daha ne istediğini pek bilmiyosun sanırım.. Yani tremolalı bir gitar mı seveceksin tremolasız mı kalın saplı mı ince saplı mı bunlar hakkında eğer pek fikrin yoksa en ucuz gitar al ki büyük ihtimal 100 milyona bulursun.. 2/3 ay sonra biraz fikrin olmuş olur ne istediğin hakkında o zaman alırsın fiyatına göre iyi gitarı..
  • the_TW_named • 9 Temmuz 2006 14:31 • #550569
    Hellfire_delay arkadaşıma aynen katılıyorum ben de elektro gitara başlarken öyle yapmıştım gerçekten yararı oldu. başlangıç için aria stg series almıştım aslında fena da bi gitar değilmiş gibi gelmeye başladı sonradan da işte ona benzer daha kaliteli bi gitar almayı düşünüyorum ama ariamdan hala memnunum gitarda artık iyi seviyede olmama rağmen bir çok gitar çaldım belki de kendi gitarım olmasından mı kaynaklanıyor acaba psikolojikman mı bilmiyorum tonu daha çok hoşuma gidiyor inş. bi esp truckster alıcam
  • huseyinz • 9 Temmuz 2006 20:27 • #550573
    cortx2 al bence,tam elindeki paraya göre hatta artar bile sana..birde washburn x10 u düşünebilirsin.ikisinide bi dene bence hangisi daha çok hoşuna giderse onu ol.biraz şans işi bu.gitar seçmek zor iş valla.kolay gelsin