Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

DAVUL PEDLERİ İÇİN YARDIM

• BAGETIST • 12 Temmuz 2006 21:10 • #550646
    Arkadaşlar evime pad seti almayı düşünüyorum.Bildiğm kadarıylainsanin kendini geliştirmesinde büyk payı var.Bu padler örneğin trampet için ayrı alto için ayfı falan oluyo dimi.Birde bunların zil için olanları varmı(yani tabi zil sesi çıkarmalarını beklemem de...).Bu kunuda pek bilgili olmadıım için soruyorum bunları.Birde izmirde oturanlarınız varsa en uygun nerde blabilirim ve kaç liraya?Şimdiden teşekkürler...
  • keynesler • 15 Temmuz 2006 22:25 • #550712
    birader ben izmirde oturmuyorum ama sana yardımcı olablirim msn [email protected] konusabliriz istersen nası bişey isteginde onemli bu arada fiyat olarak :)))))
  • ozan b • 17 Temmuz 2006 01:56 • #550746
    Abi bence pad set alacagina biraz disini sik aslan gibi elektronik bateri al... Evet zil seklinde pad var ayni sesi vermesede:D Yani onerim elektronik yonunde ama illede pad diyosan minik bir tahtanin ustunbe gecirilen her turlu kaucukla da kendine pad setini yaparsin kolaykila
  • BAGETIST • 18 Temmuz 2006 00:41 • #550766
    cawaplar için sağolun arkadaşlar
  • -TeUFeL- • 19 Temmuz 2006 00:25 • #550809
    ozan b olayı çok iyi özetlemiş.....ama bir nokta varki değinmek isterim...elektro bateri alacaksanda en düşük model mümkünse yamaha dd- 55 olsun...yani gidip akita makita gibi osman marka oyuncaklara para verme....şimdiden kolay gelsin....maddi sorun varsa tahta üzerine kauçuklk..mike portnoy gibi dizersin kafana göre:)
  • BAGETIST • 19 Temmuz 2006 13:46 • #550825
    evett ya biraz maddii sorun var durun ben marangoza gidiyim bi ya:D