-
bu gitarı aldım sorum su:ben bu gitar ile petrucci tarzındaki muzikleri calabilir miyim?eger birgun olur petrucci tarzı muziklerden sıkılıp metallica filan calmaya calısırsam yeterli olabilir mi??
-
gitarı almışsın artık bu saatten sonra yorum anlamsız olur
-
yahu niçin çalamayasın :) herşeyi çalarsın sen onunla merak etme.
-
abi tanıdık mekan istedigim an degiştirme fırsatım ondan soruyorum
-
Her şeyi çalarsın...Ibanez almışsın daha ne isteyebilirsin şimdilik? :))
-
bence o gitarı bir süre kullan. sorun göremiyorsan zaten senin tarzın açısından bakıldığında sorun yoktur, yok sevmedim ben bunu dersen o zaman bir fikrin olur neyi sevip neyi sevmediğin hakkında.
-
yav bu soru ne şimdi :)
o gurupların şarkılarını çalmak için illa ki adamların endorseesi olduğu markadan alman mı gerek :)
elindeki gitarın modeli falan o kadar etkili değil ne çaldığında.
misal frank zappa my guitar wants to kill your mother adlı şarkıyı stratla çalıyo,ama G3 turnesinde joe satriani aynı şarkıyı ibanez jsyle,steve vai jemle,eric johnsonsa es335le çalıyo ve emin olm şarkıyı çalarken görmesem adamları kimin elinde ne var anlamam bile..
yani en yumuşak karakterli gitarla bile en sert müziği yaparsın,kimse de ne yaptın hocu sen diyemez,derse de gel bana,döviyim o lavuğu :)
-
şöyle bir durum var: distorsiyonu iyi olan her gitardan temiz ton elde etmek pek mümkün değil, ama tersi herzaman mümkündür. her odun parçasından iyi kötü bir distorsiyon tonu elde edersin, ama hepsinden doğru dürüst bir temiz ton çıkmıyor.
-
abı o gıtar saglam bı alet zaten aynısından bende alcam sıyah sen merak etme memnun kalmazsan gel bana sat cıddıyım
-
yani en yumuşak karakterli gitarla bile en sert müziği yaparsın,kimse de ne yaptın hocu sen diyemez,derse de gel bana,döviyim o lavuğu :)
misal marduk un gitaristi (nefret ederim öyle gruplardan) strat bi gitar kullanıyo işte... ibanezle grindcore çalınabildiğini fakat esp-ltd ile çalınamayacağını iddia eden insan görmedim değil buralarda.sana dövcek adam :P