-
abi bana bi les paul tıplı elektro lazım ya var mı buralarda ya da pıyasada solagım yalnız ben eger vasa mekan ve direk dukkan adı bana yollasın ya birde eger sizlerde varsa 2,, el alabilirim ya da sol bi fender de olur ama uzak dogu olsun ok...simdien eyw herkeze...
-
les paul tonu mu istiyorsun, les paul tipi mi?fenderin les paul tipi yok.ESP Ltd Truckster var ama o da çok pahalı.Epiphone Les Paul ler var istersen.Beyoğlu-Tünel e git, orada çok gitar var les paul tipi.les paul sound u istiyorsan 2 humbucker lı bir gitar al(o da tam les paul sound u vermez ama hiç değilse yakın olur)...
-
eyw abai amabensolagım ıstebutun sorun tam olarak burada baslıyor bakalım gittim tunelden aldım bir cort x2 ama begenmedim tonu cok ama cok agır...
-
üzerinde humbucker olan stratlardan lespaul tonu çıkmıyor. ama aradaki fark senin için ne kadar önemlidir o ayrı mesele.
x2'yi alacağına bir SG alabilir, tellerin sırasını ters çevirir kullanabilirdin, sadece entonasyon ayarını yapmak gerekli köprünün kendisinde bir eğim yoksa (varsa ayarlanmayabilir).
tabi 0.perde yerine geçen plastik parçasını da değiştirmek gerekiyor.
-
merhaba internette gezinirkene mahsenmüzik adlı bir sitede acayip şık ve ucuz lespoul modelleri gördüm amma''''300 dolarlık bu lespoullar ne kadar iyidir bu extereme nedir üzerinde usa yazıyoo ama unkapanı malı oldukları söyleniyoo ibirde lumberks diye yanlış yazmış olşabilirim bir gitar markası var ona da usa yazıyoo bir bilgisi olan var mı ha bir de SX marka les poullar var onlarda 300 dolar civarı onlarda çin malı şimdi hangisi alınır ya da alınmaz varsa bilgisi tecrübesi olan buyursun beyler!!!