-
Elektro alcam.. kafamda cort x6 ve x11 var ama Washburn Chicacoyu övdüler, daha önce hiç görmedim ve denemedim.. fikriniz varsa paylaşırsanız sevinirim...
-
kim övdü la bu zottirik gitarı sana :P
hepsini salla,git adam gibi bi gitar al,pasifica iyidir mesela ya da cortun x hariç diğer modelleri,sora washburnun WI61 diye bi modeli var,direk onu al..hiç bakma diğerlerine.
-
rgx 121z nasıl
-
bu dediğin ibanezin bi modeliyse adı RGA121 olabilir..
tremolosuz ibanez sevemem ben ama senin için bi sorun değilse ve onu alcak kadar paran da varsa (ki baya bi pahalı merettir kendisi) kaçırma al o zaman işte :)
-
:) pacifica demedin mi sen.. yamaha rgx 121z yi sordum ben de... bi fikrin var mı..?
-
ha o pasifica değil ya,o yamaha...pasifica bildiğin strat oluyo ya da tele :)
yamaha kullanan bi arkadaş var ona bi soralım bakalım nasıl bi şimiş :o)
-
pasifica bildiğin strattır imalat hatası yoksa 3 tane boş manyetik yuvası anlamına gelir. ne istersen onu tak yeter ki üstündekileri kullanma:). tremelosu da var üstünde malesef her strat gibi, kullanmayıp kilitlersen ya da en azından gövdeye dayalı pozisyona ayarlarsan daha iyi olur:)
-
valla benim aldığım 312II modeliydi,ikinci el modifiyeli almıştım ama çok tatlı aletti ya,tremolosunu kullanmadım hiç çünkü kolu kayıptı ama klavyesini çok sevmiştim,üzerindeki fender strat manyetiklerine de zaten laf yok :)
-
Birisi yamaha' mı dedi?
Boş ver Cort'u falan , yamaha sağlamdır , kalitelidir :) Ben de yamaha kullanıyorum ve kesinlikle ibanez veya jackson falan almadığıma pişman değilim. O derece yani :)