Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

cort x6 acil

• Drive-MAN • 19 Temmuz 2006 19:43 • #550838
    ıstanbulda olsaydın sana yardım edebılırdım alma konusundada ama suan sadece fıkırlerımle ıdare edıver 0 mı alcaksınız 500 mılyon butce cok pis bı butcedır 0 alırsın elınde patlar ben ıkıncı el dusun derım cok temız saglam gıtarlar cıkıyo sen bılırsın tabı ha cort tan uzak durmanı tavsıye edıyorum ıgrenc bı gıtar degıl ama sen bılırsın
  • thief123 • 19 Temmuz 2006 20:21 • #550839
    abi cortx 11 buldum ikinci daha ucuz bir fiyata buna nedersiniz..
  • kkurt • 19 Temmuz 2006 21:36 • #550841
    daha güzel göründüğü kesin.
    bunun haricince ne diyeceğiz aslında hiçbirşey diyemeyziz "bunu da kontrol etmek lazım" dan başka.

madem anlayan birilerini bulamıyorsun bunlara bakmak lazım:

perdeler eskimiş mi?
    eşik yüksekliği normal mi? normal değilse normal seviyeye indirildiğinde hala daha perdelerden temiz sesler çıkacak mı?
    akort tutuyor mu?
    entonasyon ayarı nasıl, bozuksa düzeltilebiliyor mı? (test etmek için kromatik tuner lazım, 0. perdeyi hangi notaya ayarladıysan 12. perdede de o nota hatasız çıkıyor olacak)
    temiz tonu bişeye benziyor mu? insanın o gitarı çalası geliyor mu o tonla?
    distorsiyonu nasıl? (köprüdeki manyetikten notaları birbirine karıştırmayan agresif fakat kulak tırmalamayan bir ses çıkacak, boyun bozisyonundakini sallayabilirsin hepsinden dümdüz flüt sesi çıkıyor - tabi hangi amfiyle test ettiğine göre değişir)
    sustain problemi çıkarıyor mu? (çıkarmayanı görmedim ama her problemin bir derecesi vardır). (distorsiyonlu tonlarda bazı perdelerdeki notalar uzadıkça uzarken bazıları dalgalanarak kesiliyorsa bir problem vardır)
    o tremelo iyi hoş kilitli, gerçekten ayarlandığı akordta kalıyor mu?
    tremelonun vidalara dokunduğu yerde aşınma var mı? sağlam bir metalden mi yapılmış yoksa zamanla aşınacak dayanıksız birşeyden mi?

tabi bunlar gitarla ilgisi olmayan biri tarafından nasıl test edilecek o da ayrı bir konu.
  • Me_Vs_You • 21 Temmuz 2006 17:56 • #550897
    bence x6 al.. bu fiyata daha iyisini bulamazsın.. hatta gitar fiyatına gore bence cok iyi.. manyetikleri de saglam.. klavyesi ince soloda farkedersin...
  • thief123 • 22 Temmuz 2006 23:01 • #550949
    abiler tüm yorumlarınız için sağolun ama babam bir ay sonra alırsam 750 ytl ye kadar çıkabilceğimi söyledi 750 ytl civarında bir gitar önerebilrmisniz?
  • thief123 • 22 Temmuz 2006 23:01 • #550950
    electro gitar ??

heh 750 yi geçmesin:))
  • kkurt • 22 Temmuz 2006 23:17 • #550951
    electro gitar ??

amfi almayı düşünmüyor musun? bütün parayı gitara yatırdın:)
  • thief123 • 24 Temmuz 2006 16:26 • #550999
    electro gitar ??

abi anfide olsun evet abi daha fazla para bulamam ama yani bilgisyara felan takınca iyi oluyorsa öylede olur yani iyi bir gitar anfiye o kadar kasmıyacam ...
  • Me_Vs_You • 24 Temmuz 2006 17:00 • #551005
    electro gitar ??

laney 10 watt al... 94 dolar...

750ytl gitar alcam diyosun, ne tarz yapcan..?
  • kkurt • 24 Temmuz 2006 17:01 • #551006
    electro gitar ??

bilgisayara doğrudan takınca iyi olmuyor. gitarın üzerindeki manyetikleri mikrofon benzeri aletler değil uymuyor. bilgisayara bağlamak için guitarport diye bir alet var $99'a satılıyor abd'de. türkiyede var mıdır, varsa kaça satılıyor bilmiyorum.