-
arkadaşlar tech21 sansamp tm-30 amfiyi bileniniz ve deneyeneniz varmı? bu amfi hakkında bildiklerinizi paylaaşısanız sevvinrim.
-
.
-
.
-
. what. güzel bir amp.
-
Deneme fırsatım olmadı ama Emulated DI çıkışıyla sahnede filan çok işe yarar biliyorum
-
Bende 60'ı var.. Araştırdıysan biliyorsundur tech21'ler amerika çıkışlı ve amerikada vay elektrik kesildi, vay voltaj düştü durumları olmadığından voltaj esnekliği yaratma gereği duymamış amcalar; o yüzden elektrik şebekesindeki en ufak sorunları dert eden, kafasına çok takan bi amfi ailesidir kendisi.. Yanına bir regülatör alındığında -100 lira- berber mutlu mesut yaşarlar, hiç sorun çıkarmazlar.. Benim bu dertten başım ağrıdığından önce bunu söyledim.. Ses karakteri, esneklik bakımından çoğu amfiye toz yutturur, her müzik türünü sırtlar götürür; ama metal, hardcore amfisi değil gibidir sanki daha sakin müziklere daha bi uygundur.. Fiyat/performans oranı da oldukça iyi olduğundan bi' de sen deneyip alabilirsin bence..
-
eh insaf türkiyede şebeke 220v olduğu halde bazen bunun yarısından aşağı bile düşebiliyor. bırak bu kadarını da düşünememiş olsun artık adamlar:)
-
Yıl 1999 civarı, yer Kadıköy. Aynı gün içinde faklı saatlerde 210 ve 240 volt ölçtüğümü çok net hatırlıyorum. 210 neyse de, 240V olması işleri kötü bir hale sokabilir. Her tarafa regülatör takmak lazım aslında..
-
ben geçenlerde ankarada 100v ölçtüm.
işin garibi bu voltajda tv, bilgisayar, florosan vs çalışmaya devam ediyor:) sadece modem çalışmadı.
-
Ankaraya memur indirimi yapmışlar belli:)