Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

extereme ve Sx bu gitarlar hakkında bilginizi istiyorum .almaya değer mi?

• g25 • 23 Temmuz 2006 21:59 • #550983
    Evet Sx gitarlar çin malı extereme usa yazıyor ama unkapanı malı olduğu hakkında duyumlar alıyorum. Bazen SX lerin iyi olanına denk gelinebiliyormuş özellikle les poul taklit modellerinde. Bu arada başlangıç seviyesinde değilim tavsiye edermisiniz bu markaları.Teşekkürler...
  • kkurt • 23 Temmuz 2006 22:04 • #550984
    bu mu?

http://www.extremeguitarsandbasses.com/ExtremeGuitars006.JPG

Üstünde extEreme yazıyorsa o unkapanı versiyonudur.

orjinalinin de gitar olarak nesi ilginç anlamadım ya...
  • g25 • 23 Temmuz 2006 22:23 • #550985
    dostum verdiğin linkteki gitardan pek bişey anlamadım ama güzel bir hatun koymuşlar nese şaka bir yana senkop müzikte gördüm ben SX leri ve extereme gitarlarda mahsen müzikte satılıyor. Kurt acaba unkapanı olduğundan eminmisin?
  • kkurt • 23 Temmuz 2006 22:30 • #550986
    extereme diye bir kelime yok. öyle yazmışlarsa unkapanıdır. sx'ler hakkında bişey diyemem denemedim.

link extreme guitars isimli şirketin websitesinden. böyle acayip şekilli gitarlar yapıyorlar anlaşılan. gitarların pek bir ilginç özelliği olmadığından da başka türlü satamıyorlar herhalde bi mankenin eline vermişler.
  • kkurt • 23 Temmuz 2006 22:34 • #550987
    bu sitedekiler mi? http://www.mahsenmusic.com/

150$ a ABD de yapılabiliyorsa o gitar (ki türkiye fiyatı $300 olduğuna göre öyle olması lazım..) tebrik ederiz kendilerini. biz de inandık.

bir tür balık avına benziyor. sazan yakalama ihtimalleri var:)

bu arada ABD yapımı herşey iyidir diye birşey de yok. düşünürsen britney spears ta ABD yapımı:)
  • ibanetze • 24 Temmuz 2006 16:35 • #551002
    extreme gitarlar eline alcaın en zottirik gitarlardır..

s.b.dreamslar için atıp tutuyoruz burda ama onlar gene ucuz bulunduğunda iş görcek aletler bu extremeler küllüm yalan yani hiç bulaşma muzikaletleri.com diye bi yer var unkapanında envai çeşitini satıyo extreme'in bi de fiyat çekiyolar ki evlere şenlik..gülünür,geçilir yani :)
  • g25 • 24 Temmuz 2006 17:11 • #551008
    teşekkür ederim arkadaşlar verdiğiniz bilgi ve ilginiz için. görünüş olat Sx ler çok iyi kopyalamışlar ama vazgeçtim dedim belki menyatikleri seymeur duncan falan takar bi şeye benzer dedim ama sizin yazdıklarınızdan sonra vazgeçtim. Şimdi sevgili müzisyen arkadaşlar Epiphone lara yöneldim onlar da taklit ama modifiye yaparız şimdi en bol çeşit ve fiyat olarak tr distribütörü neresi acaba CMC mzükin internet sitesine baktım ama fiyat yazmamışlar zuhale de asla gidemem onlarla kavgalıyım nereyi önerirsiniz. Bi de epiphone sg gothic buldum bi tane 330 dolar istiyolar edermi sizce epiler ne yapımı ? Teşekkürler...saygılarımla Kkurt ve ibanetze çok teşekkürler ...
  • ibanetze • 24 Temmuz 2006 17:19 • #551009
    bi not düşiyim epi'ler hakkında;epiphonelar taklit değil,hatta ilk les paul kasa gitar epiphone fabrikasında yapılmış,daha da ne diyim :)

Türkiye'de epi almak çok mantıklı çünkü şöyle komik bi durum var,epi les paul standart fiyatı amerikada 525 dolar,fender meksika strat fiyatı yine amerikada 350 dolar civarı,bu iki gitarın türkiye fiyatları çok ilginç;fender meksika strat Türkiyede 700 Euro civarı epi standart les paulse 750 dolar gibi komik bi fiyata gidiyo..demek istediğimi anladın sanırım..türkiyede nedendir bilmem epiphonelara karşı bi antipati var,oysa amerikada en çok satan gitarlardan biri japon yapımı epi les paul elitist modeli..amerika fiyatı bile 1100 dolar olan bu gitarın Türkiyede ikinci eline "epi abi sonuçta o kadar para verilir mi" deyip 800 dolar vermeyen arkadaşlarım var..

dediğim gibi Türkiyeden alınması en mantıklı gitarlar epiphone ve ibanezler..

bu arada cmc müzikte Alphan abi var,anlat ona derdini,elinden geldiğince yardımcı olcaktır..
  • kkurt • 24 Temmuz 2006 17:19 • #551010
    SX'leri pas geçmene gerek yok. Sadece denemene gerek var.
    SX'ler tutarsız da sanki Epiphone'lar çok mu tutarlı.
    Öyle birşey demedim ben...
  • g25 • 24 Temmuz 2006 17:37 • #551011
    Teşekkürler arkadaşlar bana önce senkopa sonrada CMC ye uğramak kalıyor sanırım çok teşekkürler ...