-
Merhaba arkadaşlar ,admira solista marka bir klasik gitarım var tonları çok iyi bu gitara eşik altı ve eko taktırmak istiyorum ama gitara da kıyamıyorum kendi bütçeme göre iyi para verdim .Gitar bozulabileceğinden endişe ediyorum,daha önce gitarına böyle bir işlem yaptıran arkadaşlardan görüş bekliyorum.
-
ne işe yarıyor bunlar?
-
Hmm.Bütçeme göre yaptırayım diyosan hiç kestirme gitarını, memnun kalmazsan ağlarsın çünkü.Vakti zamanında benim ilk gitarımı (Akustik idi ) kesmiştim, fena üzülüp, bissürü paraya yeni gitar almıştım :) O yüsden, kaliteli bir şeyler soruştur, olmadı manyetik tak deliğin oraya (:
-
bu saydıklarınız ne oluyo acep?iyi bişeyse ben de modifiye ediyim
-
sakın ha gitarın ebesini gösterirrsin.gitar naturel olarak gzldir.eger çok istiyorsan sat bun u başka al. am agitara dokunma
-
ya valla ben klasik gitarımın eşiğini değiştirdim gayet memnunum.daha iyi oldu.eski eşikte ilk 3 perdede bend yapınca sol teli eşikteki yerinden çıkıp si telinin oyuğuna kayıyodu.bir zımpara hatası galiba.neyse sora kemik eşik taktım sesi de kalitesi de daha iyi
-
Gitarını riske atma bence. Agac enstruman yapılırken akustigi ona gore yapılıp tasarlanıyor. Elektro tarzında kullanmak istiyorsan kıy paraya iyi bir enstruman mikrofonu al. Hem gitarın aynı olur hemde sese doyarsın. Ama yinede kara senin.
-
Gitarını riske atma bence. Agac enstruman yapılırken akustigi ona gore yapılıp tasarlanıyor. Elektro tarzında kullanmak istiyorsan kıy paraya iyi bir enstruman mikrofonu al. Hem gitarın aynı olur hemde sese doyarsın. Ama yinede kara senin.
doğru söylüyorsun hocam her ne kadar satan adamlargetir yaparız gitara bişey olmaz desede kıyamıyorum, satmayada kıyamıyorum bütçeyi toparlayınca iyibir elektro klasik alırız artık.