Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

çok eski akustik...

• Lester Polfus • 3 Ağustos 2006 14:10 • #551356
    Arkadaşlar, babamın eski bir akustik gitarı var. 1970'te 2. el almış. Şu anda sapı biraz eğilmiş boyası falan tamamen olmasada sökülmüş durumda. ama faturası ve ya eski olduğuna dair bir belgesi yok. Görüntüsünü biraz daha anlatayım, Şu anda piyasadaki akustiklerden farkı var biraz. Mesela akord düğmeleri dışa doğru değilde klasik gitar gibi arkaya bakıyor. Rengi sunburst diyorlar ya, işte ondan. perdeleri beyaz, 5. 7. 12. perdeleri siyah. Bilirsiniz belki onları. Bi kere internette aynı resim denk geldi ama bi daha bulamadım. Neyse soracağım da şudur; bunu satmaya kalksak ne kadara satabiliriz? Babam bir sene önce falan gitar bakarken bi yerde dükkanın sahibine söylemiş adamda bayaa bi iştahlı şekilde getir ben alırım onu demiş. Acaba değerli mi diye düşündürdü beni. Son olarak şunu söyleyeyim, gitarın markası yok, en alttan eşiğe uzanan bir çatlak var ama sap halledilirse piyasadaki ucuz akustikler gibi sesi var. Evde öylece duruyor şu anda...Bildiğiniz bir konuysa yardımcı olun lütfen.
  • ibanetze • 3 Ağustos 2006 14:14 • #551357
    eğer markası gibson fender ibanez hofner epiphone kay falan değilse fazla bi para etmez eski gitar..

geçen ay ebayde biri kent satıyodu semi hallow 61 yapımı gitar 120 dolara satılmadı :)

hevesini kırmak istemem ama tarifine göre gitarın burgular falan..pek para etmez,60-70lerde bi sürü kıytırık marka çıkarmışlar onlardan biridir,200 dolar veren çıkarsa kaçırma derim..
  • BurakFender • 7 Ağustos 2006 22:50 • #551457
    ya bende de babamdan yadigar 1967 yapımı bi aspen akustik var.sapasağlam.hiçbi prob. yok.hatta babamda collectors edition bi ovation var.onun unplugged halindeki tonlarından daha bile güzel bu gitarın tonları.bu ne kadar eder