-
elimde eski bir technics kn200 org var.. 70-90 ytl lik arabirimle (midi'yi usb'ye ceviren ara birim) midi klavye olarak kullanabilir miyim? midi in ve out mevcut ogr'ta.. yoksa elimde patlar mı? belki bana yardımcı olabilirsiniz arkadaslar.. yeni m-audio fast track usb aldım.. midiye verecek param kalmadı.. midi klavyesiz cubase'de eziyet olabiliyor.. bilen bilir.. yardımcı olana maraş dondurması ısmarlarım wallaaa... tesekkürler..
-
elimde eski bir technics kn200 org var.. 70-90 ytl lik arabirimle (midi'yi usb'ye ceviren ara birim) midi klavye olarak kullanabilir miyim? midi in ve out mevcut ogr'ta..
öyle bir arabirim varsa piyasada, kullanabilirsin.
-
var tabi de.. acaba org eski diye tanımamazlık yapar mı diyorum ya.. belki denemiş bi arkadas vardır bana yardım edebilecek..?
-
midi oldukça eski bir standardtır. bence çalışır.
-
valla öğrenimlerde yattı bu gece ya, yarın alıcam bakalım ins olur.. olmazsa yan bastık demektir.. eyw kkurt..
-
klavyeyi geç, dikkat et asıl o arabirim eski bişey olmasın, yeni windows xp sürücüleri vs bulunsun. eski aletlerin fiyatını düşürüp satmaya devam ediyorlar çünkü. bende bir ses kartı var s/pdif girişli, 24 bit vs ama... windows xp için asio sürücüsü yok mesela.
-
eyvallah kkurt..sağolasın.. gidiyorum almaya valla şimdi.. tekrar sağol..
-
Abi sakın Midi yi USB ye çeviren arabirime boş yere para bayılma!
10 ytl Midi kablosu al klavyenin midi çıkışını seskartındaki midi girişine;
eğer klavyedeki sesleri de kullanmak istiyorsan Ses kartının midi çıkışını klavyenin girişine tak olay tamamdır.
Ben Roland Xp-10 eski bir klavye kullanıyorum. aynı şekilde bana da kakalamaya çalışmışlardu USB çevicisini . sorun yaratır başka hiç bi işe yaramaz o.
-
single-factor un dedigi dogru bende taaa nerdeyse anamdan babamdan kalma midi out u olan bi klavye ye sadece bi midi kablosuyla ses kartına girdim catır catır da hiç gecikme falan olmadan canavar gibi calıstı hiç işi uzatmandan direk midi kablosuyla gir bilgisayara...
-
her ses kartında midi girişi yok.