-
Gitarı aldı kabi ibanez rg350dx abif eksik kaldı 170 ytl gibi felan şöyle iyi bir anfi ne öneririsiniz?
-
fender al.çok fonksiyonlu ve kaliteli
-
Fender alma , sadece clean'i iyi , pedalın yoksa drivelarını sevmeyebilirsin.170 YTL kaldığına göre pedal da alamazsın. Driveları kuvvetli bir amfi al.
Bu arada BurakFender , sen alıştın herkese Fender ve squier tavsiye etmeye :))
-
170 ytl ye alınabilecek çok kaliteli bir amfi olduğunu sanmıyorum ama bence roland marka aletlere bak, mini cube, micro cube vs.. volüm miktarı olmasa da ses tonu birşeye benzesin bari.
-
benim behringeri satıyım 120ye :)
süper amfi :)
-
bence de 170 e çok kalite bi anfi alamazsın(yani yuksek volumlu bişi)onun için roland lara bak kesinlikle behringer falan alma
-
cümleler baştan ayağa rezalet ya :)
adam çok kalite bi anfi demiş paratez içinde de yüksek volumlu demiş zuheh :)
kardeş 350 watt bi amfi her zaman en kaliteli amfi midir..
voxun en pahalı amfilerinden bazıları 30 watt civarı oluyo..o zaman bi ac30 almadan önce sana danışalım "wattı düşük ama bilmiyorum ki" falan diye cevap veririsin..
bilmeden konuşmayın,yanlış yönlendirmeyin..çok iyi bildiğiniz bi şi varsa da bi delil sunun...
rolandın tüm modelleri iyi de behringerin tüm modelleri kötü mü?..
eminim bunu yazarken iki roland,bi iki tane de behringer deneyip genelleme yapmışsındır..
-
kardeş 350 watt bi amfi her zaman en kaliteli amfi midir..
ulusta var öyle amfiler... :D hem de ucuza satıyorlar sincan tarzı düğünlere birebir:D turgut beyi de getirdik mi... tamamdır..:D
-
soundkşng e ne dersiniz? Bir anfisi 15 watt gerçi denemedİm ama denicem bugun yarın .
-
hiç duymadım öyle bir marka derim.