-
Arkadaslar crybaby classıc wah pedalı satın almayı dusunuyorum...ne dersınız ıyı bı secım mı fıyatları hangı aralıktadır bı bılgı verın...
-
valla benim param denklessin crbaby 535Q alıcam
-
crybaby classic wah diye bi model var mı yav,ya da varsa Türkiyede var mı..eheh gerisinde kalmışız piyasanın :)
-
bazı wah pedalları clean de çok iyi bazıları efectle kullanılınca yani seçimini ona göre yap cry baby güzel bi pedal ama vox un ya da morleyin wah pedallarının da iyi olduğunu biliyorum yani ne şekilde kullanıcağına bağlı tamamen ama crybaby bence çok taş bi wah pedalı
-
bi de morley nin var klasik wah diye bir aleti.fiyatı da gayet uygun.100 dolar mydukkan fiyatı.peki diğerlerinin ne fazlası varda 60-70 dolar daha fazlalar bilen biri açıklayabilir mi?
-
Crybaby'ler clean tonlarda daha iyidir. ben morley wah kullanıyorum Mark Tremontiye ait bi pedal. Distortion da daha iyi ama cleanda kötü bence. Karar senin
-
evet var kirk hammet ın kullandığı model oluyo kendileri.ben de çok aradım ama türkiye ye gelmiyo.ben crybaby gcb95 kullanıyorum 3 senedir.gayet de memnunum.