Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

podxt'de output sorunu?

• abysmo • 9 Ağustos 2006 05:02 • #551490
    podxt nin phones çıkışından kulaklıkla duyduğum sesi outputtan alamıyorum, iki ( left,right ) çıkış da kutu gibi boğuk bi ses çıkarıyor. bu önceden olmayan bişi bu arada, cillop gibi ses çıkarıyordu, version 3 update'inden sonra bi haller oldu. outputu studio direct olarak alıyorum. aynı şey başına gelen arkadaşlar var mı acaba?
  • kkurt • 9 Ağustos 2006 05:36 • #551492
    onun bir ayarı vardır, versiyon 3'ün kullanma klavuzunu bulup bakmak lazım. muhtemelen şu veya bu amfi ile uyumlu olması için yapılmıştır.
    bende o amfiden değil de öteki amfiden var seçeneği olması lazım biryerlerde.
  • abysmo • 9 Ağustos 2006 19:43 • #551522
    ya direk ses kartına (firewire410) gönderiyorum sinyali. yine de bir değişik çıkıyor. yani direk pod nin kulaklık çıkışındaki kadar temiz bir ses değil elde ettiğim. garip ama durum çünkü output olarak studio direct seçilmiş durumda. aslında direk aynı sesi vermesi lazm. line in girdiğim için de herangi bir preamp veya yükselticiden geçmiyor sinyal.
  • kkurt • 9 Ağustos 2006 19:47 • #551523
    bence kabloyu kontrol et, olmuyorsa versiyon 3'ü kaldır (mümküne tabi). stüdyo modunda her halükarda düzgün çalışması lazım.
  • fibonacci • 11 Ağustos 2006 12:14 • #551603
    POD XT ve FW410 varsa neden dijital arabirimi kullanmıyorsun? POD'un dijital çıkışı var. FW410'un da dijital girişi var.
    Hatta POD XT Pro kullanıyorsan, onun USB çıkışı var. Onu bilgisayara bağlayıp POD'unu bir ses kartı olarak tanıtıyorsun. Sonra da oradan POD'un dijital çıkışı ile kayıt yapıyorsun. Böylece çıkıştdaki DA devresinin yaşattığı kalite kaybı ortadan kalkıyor.