-
önce zoom gfx5 almayı düşünüyodum ama herkesten gfx5 alma sözünü duyunca biraz daha kasıp BOSS GT8 almaya karar verdim.sizce GT8 nasıl bi alet sahnede işimi görürmü,hard'n heavy çalıyorum
-
süper bi alet,ben de kullanıyorum..
valla işimi görmediği bi durumla karşılaşmadım şu ana kadar..
-
peki tonları nasıl.sololarda ve trash ritimler için
-
valla ben de hard rock/blues yapıyorum..
tonları derken bu bi analog pedal değil ki "tonları çok sert" ya da "caz çalıyosan işine yaramaz" diyim..yüz tane ton var içinde :)
şaka bi yana açıkçası bunun tonunu analog pedaldan ayırt edebilen adam yani kusura bakma ama buraya böyle bi başlık açmaz :)
analogdan farkını anlayamadım ben,zaten bunu farkedebilen de varsa,yani bu aletin tatmin etmeyeceği adam da gitsin vintage tüplü pedallar falan alsın,zor yani arada fark bulmak,uzman olmak gerek..
-
eyvallah dostum sağol.
-
bence o aletin içindeki distorsiyonlar analog. bu başta iyi gibi görünse de, solid state distorsiyon devresi analog olsa ne yazar. basit bir distorsiyon pedalından ileri gitmez.
-
cok pahalı bence o paraya cok saglam bir analog set kurarsın.. hatta hemen ds2,od3,ns2,crybaby wah 535 Q, ve iyi bir delay pedalı gayet güzel olur hatta paran artarsa super oktave,tremolo veya chorus pedalları da alabilirsin.. neyse sen bilirsin tabi..
-
bu pedalların hepsine bi anda basabiliyo musun :)
ya da üç pedaldan başka bi dort pedala geçiş yapabiliyo musun anında :)
-
bu pedalların hepsine bi anda basabiliyo musun :)
ya da üç pedaldan başka bi dort pedala geçiş yapabiliyo musun anında :)
yalnızca o da diğil.prosesör sayesinde mikrofonlamaya lüzum kalmadan çıkan tonun aynısıyla bilgisayara evde kayıt yapabiliyosun çok güzel bir olay.