-
Yakın zamanda bir Boss MT-2 Metal Zone aldım.Gayet de memnunum.Ancak RHCP'ın distorsiyon tonlarını nasıl alabilirim bilmiyorum.equalizer ve distortion nob larını nereye getirmeliyim vs.Şimdiden teşekkür.
-
niye aldın ki şimdi bu pedalı.
o elindeki fender amfide "metal" modeli yok muydu? yoksa doğru dürüst çalışmıyor mu? kötü bir şaka mı yapmışlar fenderdekiler:)
-
:D evet ne yazıkki öyle.amfideki standart distorsiyondan istediğim tonları alamıyordum.bu pedaldan çok memnunum ayrıca mesela amfide ch2 yi açıp jazz ı açıyorum, pedalı da heavy metal tonlarına getiriyorum bu sayede çok değişik bi şey çıkıyor(sadece bir örnek)...ama şu rhcp tonları... bi türlü beceremedim
-
iki equalizer tonunda en set sesi verecek sekilde ayarla.sonra tuslarin yonlerinin simetrilerini dusun oyle ayarla bakalim olacakmi...:)
-
deneyelim bakalım :))
-
olmadı.aşırı tiz tava bi sound çıktı
-
rhcp tonunu bilemem ama kulak tırmalamayan distorsiyon istiyorsan 6-20khz arasını tamaman kesicen. distorsiyon pedalının üzerindeki EQ pedalı yapamaz bunu. zaten orjinal strat manyetikleri ile o kadar bol distorsiyon kullandın mı o her halükarda tava olacaktır ya da en azından alttan gelen brrrrr sesi kıl edecektir..
-
o pedalla rhcp tonu alamzsın.
-
evet o alttan gelen dip gürültüsü gibi ses gıcık ama 2 ve 4. swich lerde azalıyo o.neyse peki rock'n roll-hard rock tonları nasıl alırım
-
kullanma klavuzunda yaziyo.olmadi boss un sitesine gir...