-
ya bu vatandaş o sound u nasıl elde ediyo bilen varmıdır??acaba manyetikten mi kaynaklanıyo nedir bu nasıldır yauv
-
lp / 335 / sg ya da kopyası (çok zenginsen PRS te olur:) ) + tizleri fazla abartmayan türden yüksek gainli bir lambalı amfi + amfiden gitarın tellerine hava üzerinden geri besleme.
-
hmm.baya para gerek diyosun:)
-
hmm.baya para gerek diyosun:)
hayır sadece dimarzio'ya para kazandırmaya gerek yok diyorum.
-
:D sen galiba di m a r i z i o yu pek sevmiyosun
-
yooo her sorunun cevabının manyetiklerde aranmasını sevmiyorum.
birkaç tane mıknatıs, iki bobin. çok teknolojik(!) bişey.
strat manyetikleriyle çalıyorsan ve olmuyorsa o ayrı konu tabi:)
-
strat manyetikleriyle çalıyorsan ve olmuyorsa o ayrı konu tabi:)
evet olmuyor pek:D
-
bi kitapta okumuştum baya Alet edevat lazım o sound için.gitardan çıkan jack wah pedalına ordan processöre,ordan equolizera ordan amfiye hatırladığım kadarıyla.Tabi bu kadarla bitmiyo sonra equoda ve anfide ton ayarlamasıda yapıon uzun iş.
en basiti anfiyi cleande ama yüksek gaine ayarla,gitarıda ebowla çal belki biraz benzer
-
gayet basit bir iş.
konserden önce sahneye çıkıp feedback yapan bütün noktaları bantla işaretliyorlar. adam da hangi notada feedback almak istiyorsa o notayı çalarken onunla ilgili noktaya gidip işaretlenen yönde gitarı tutuyor. gerisi de zaten öyle çok özel bir ton değil. düzmantık humbucker tonu işte. bu sesin %90'ı evde sıradan bir setupla da elde edilir sadece öyle sonsuza kadar çınlamaz teller. geri kalanı senin müzisyenliğine ve gitaristliğine kalmış. çalamıyorsan yok bu ekipmanla olmuyor demenin anlamı yok. tabi uydurma gitarlara, vasat distorsiyon pedallarına ve zteve vay beyimizin kullandığı bilmemne marka manyetikle harcanan parayı toplayıp bir araya getirip adam gibi birşeyler almak faydalı olur.
-
santana bu toon için tubescreamer kullanıyor ortalma bi amfi bir de ts-7 ile bu ton elde edilebilir. Humbuckerlı gitarın ton potanslarını biraz kısmak gerekiyor ama..