Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

İbanez RG-370DX vs Bc Rich Platinum Virgo

• Darkflames • 3 Eylül 2006 13:58 • #552095
    ya o bc. rich çok narin bi gitara benziyo
    heryeri sivri faln
    bi yere çarpınca yamulmasın
    ayrıca taşımasıda dikkat gerektirir sanırım
    hardcase gerekir şimdi birde ona
  • Serpent_King • 3 Eylül 2006 15:32 • #552098
    bende warlock vardı.aşırı sakar diğilsen pek sorun olmaz :) gig bag le de taşıyabilirsin.
  • kkurt • 3 Eylül 2006 16:35 • #552101
    bu platinum virgo'nun nato gövdeli versiyonu da varmış...

http://www.zuhalmuzik.com/zuhal_banner/gitar/bc_rich/platinum.html

hoş bi alet... gözüme ibanez rg370'den çok daha iyi görünmeye başladı birden:)

internetten araştırınca agathis için de nato için de "ucuz maun" yazıyor. belki ikisi aynı şeydir. bende nato saplı bi akustik var. yeterince sağlam bir ağaca benziyor. akustik sapı oluyorsa natodan elektro gitar gövdesi neden olmasın..
  • Serpent_King • 4 Eylül 2006 01:42 • #552119
    evet ayrıca bc rich neck thru gitarlarını da üretmeye başlamış sitesinde görmüştüm.hoş gitarlar baya.tüm modellerin neck thru olanları mevcut.ama pahalı biraz tabi :)
  • kkurt • 4 Eylül 2006 08:20 • #552123
    evet ayrıca bc rich neck thru gitarlarını da üretmeye başlamış sitesinde görmüştüm.hoş gitarlar baya.tüm modellerin neck thru olanları mevcut.ama pahalı biraz tabi :)

bunlar nasıl?

http://www.edromanguitars.com/guitar/home_bcr.htm

geçmişte ürettikleri üretmeye başladıklarını gölgede bırakmasın sakın...:)
  • Serpent_King • 4 Eylül 2006 14:20 • #552126
    bunlar bc rich in el yapımı gitarları ve bizim dokunamayacağımız kadar pahalı gitarlar genelde.zaten böyle başlamışlar gitar işine hala devam ediyorlar amerikanın çeşitli yerlerinde açtıkları custom shop denen atölyelerinde.

bc rich bu fabrika gitar işine diğer rakip firmalardan çok sonra girdi ve kalitesini yeni yeni artırmaya başlıyor.ama bu neck thru olayı çok hoşuma gitti gerçekten.

ayrıca bu resimdekiler ve sitesindeki handcrafted bölümündeki gitarları çalmaya kıyamam bile ben mükemmel aletler. :)
  • Darkflames • 6 Eylül 2006 22:14 • #552222
    İbanez S-470DX vs İbanez RG-450DX

bc. rich i kaçırdım arkdşlar :..(

şimdi bu 2 ibanezden birini düşünüyorum
    sanırım seçimim S-470DX ten yana olcak
    çünkü fiyatı 400 usd
    diğeri ise 550 usd

bu 2 seri arasında büyük bi fark varmı??
  • kkurt • 6 Eylül 2006 22:29 • #552225
    İbanez S-470DX vs İbanez RG-450DX

bence ikisini de iyice dene, incele... aynı model iki gitar arasında bile önemli farklar olabilir. birinin ağacı tesadüfen daha iyi denk gelmiştir, belki ucuz olanı aslında daha kalitelidir... (tesadüf bu ya... olur olur)