-
elimde 15 DFX marshall var.acaba satıp da yerine 30 watt lık bi laney alsam mı?laneyi bi kere denedim ve distotion tonu pedala gerek bırakmadı üstelik sesi de baya iyi çıkıyodu gibi geldi bana :D .sizce nasıl laneyler????
-
satıp ta laney alacaksan satma.
-
Bana sat abi sen amfini:)
-
laney'den açıkçası bazen inanılmaz distortion tonlar çıkıyorda ne biliyim en son marshall 'a digitech death metal pedal takılıydı ibanez rg 170 ile çaldım süper ton çıktı.
Şöyle yap bence. Laney ve marshall satan yere git processor'un neyin varsa götür aynı anda tonları bir dene ben şanssız olduğum için bir türlü yapamadım bunu
not: marshall'ı denedikçe daha çok sevmeye başladım iyi günler..
-
Laney'in kötü tarafları neler?
-
ha 15 watt ha 30 watt :)
gidip de 100 watt almadıkça bence çok bi olayı yok,hiç girme değiştirme işine..
-
evde çalıcaksan sadece son derece gereksiz bi girişim olur.
-
gozun kapali degistir derim ole bi imkanin varsa cunku laney deki xts ozelligini pedalinla iyi ayarlarsan en baba tonu elde edersin 30watt lada onune bi mikrofonla konsere bilem cikarsin
-
Evet 100 watt gibi bir gelişme yoksa boş yere satma kullan...
-
Bir kere Laney denedim, ne tonlarından bir şey anladım, ne de feedback'i kesip adam gibi çalabildim. Ama tabii tek bir amfi deneyerek bir markanın tüm ürünleri hakkında konuşamayız. Denemek, görmek lazım. Ama alırken özellikle sesi açarak deneyip feedback sorunu olup olmadığına bakmanı tavsiye ederim.