-
1.Bende ibanez rg 320 ve marshall 15 dfx anfi var.
yalnız tonlardan pek memnun deĞilim.MAnyetiklerimi değişmem gerek yoksa bir efekt Aletimi gerekir.
2. Setup kurmak istiyorum para biriktirmeye başladım gidip kendime bir pedAlmı ALmalıyım yoksa processor için devammı edeyim
-
bu soruların cevabı.. bu aletleri sadece evde mi kullanacaksın yoksa başka bir amacın var mı? buna bağlı.
-
dostum amfin 30 watt tan aşağıysa hiç uraşma analogla
çünkü birebir alamıyorsun pedalladan sesleri
özellikle dist.te
-
tabi bu amfinin ne iş için kullanılacağına bağlı.
konser verilecekse solidstate amfiler için en az 50W, lambalılar için 30W gerekir bence de.
ama evde kullanılacaksa zaten eninde sonunda amfinin hoparlörü yerine kulaklık kullansam daha iyi olacak diyeceksin, bu durumda 15W ya da 30W olması birşeyi değiştirmeyecek.
-
konser amaçlı topluyorum Amfi 15 W evde kullanıyorum eninde sonunda kulaklığa mecburum. Onun yerine boss analog setup ve harici kabin simülatörü düşünyorum bunlar bi processorün yerini tutarmı ve manyetiğn açığını kapatırmı
-
bunlar bi processorün yerini tutarmı
metal çalacaksan tutması lazım. genelde analog pedalların yüksek gainli tonlarla bir sorunu yok, blues tarzı tonları pek tutturamıyorlar.
-
metal çalıcam o yüzden fuzz,flanger gibi efektlere ihitiyacım pro ya para bayılmAk istemiyorum.İyi drive,yüksek gain ve cırıltı olmaması yeterli ilk etapta