-
Merhabalar arkadaşlar tremolo köprü ve kilitsiz olna gitarıma floyd rose ve üst eşik kilidi taktırmak istiyorum bu mümkünmüdür acaba ve bu bana ne kadara mal olur birde bunu istanbulda kim yapar varsa telefon numarası
-
mümkündür, ama abartı tremelo kullanmıyorsan bırak eskisi kalsın.
-
Fender strat tipi Bir köprü kullanıyorsan. Arkasındaki yaylarla ve orantılı olarak gitarın sap ayarını değiştirerek ileri ve geri tremolo yapabilirsin. Floyd rose taktırmana ve kasayı bozmana hiçmi hiç gerek yok. üste bir kilit tak yeter.
-
Oyle yapınca akort tutmuyo ama
köprüyü kaldırınca bende bu siteden yardım alarak yaptım o işi ama olmadı :D
-
Fender'in bazı köprüleri floating tremolo denilen hem ileri hem geri tremoloya izin veren köprülerken bazıları dive-only denilen sadece pes seslere tremoloya izin veren yapıdadır. Gitarın dive-only bir köprüye sahipse mevcut sistemle iki yönlü tremolo yapamazsın. Bunun için bir floating tremolo sistemi edinmelisin. Bu Floyd Rose ya da daha az bir montaj maliyeti ile Wilkinson ya da Gotoh tremolo bridge olabilir.
-
bence metalist boy o akort kaçma olayı doğal.bikere benim köprü kalkmıştı da onu doğru yere getirene kadar habire sıkıp tekrar akort etmem gerekti.daha sonra çift yönlü tremolo için de vidaları biraz gevşetip defalarca akort ettim.sonunda oldu.bence birkaç kere daha dene
-
allah allah ya senin msn in falan varmı cunku bende yaptım oyle seyler yayları gevsettim köprü kalktı sonra sıktım köprüyü indirdim tekrar akort ettim en sonuna kadar yaptım aynısını belki biyerde tuttururum diye ama baktım ki köprü yine oturmus yerine bıraktım bende ugrasmıyorum ama eger msnden anlatabilirsen bana ne yapıcagımı hem sevinirim hem minnettar kalırım hemde işime yarar yani :D
-
iyi ayarlanmamış bi floyd rose insanı intihara sürükler..
floyd rose ayarını tam anlamıyla yapabilcek adam sayısı türkiyede pek azdır sanıyorum..ki floyd rose un çok hassas bi ayarı vardır..ve floyd rose'un da kaliteli olmalıdır..yani demem o ki 100 dolarlık bi floyd rose alacağına otur tahtadan bi floyd rose yap tak daha iyidir derim..yoksa olay gitarı kırmaya kadar gidebilir..iyi bi floyd rose a da dünyanın parasını vermektense git seni gitar al derim..floyd rose u kullanmayı hedefliyorsanız yani pek kullanmasanız da ilerde kullanmak istiyorsanız parasından kaçmayın derim..bir de şunu sakın yapmayın..ibanezin floyd rose lu ucuz gitarlarından almayın..
-
bari model belirtseydin...millet ne bilsin hangi floyd rose iyi
-
aşağı yukarı 1200 dolar ve üzeri olan ibanez gitarlar alınabilir :) bu işler de ucuzunu aramak yanlış olur..verebileceğin maksimum parayla alabileceğin en pahalı gitarı alacaksın..