-
kullanan arkadaşlar veya bu model için fikiri olanların yardımına ihtiyacım var.evde kullanmak ve bazı ufak konserlerde(üniversitede,baharşenlilkleri gibi vs)nasıl olur.işe yararmı.bu arada amfi olarakta marshall mg50dfx kullanmayı planlıyorum.
-
abi ben kullanıyorum daha dogrusu kullanmıyorum oyle duruyo bence tonları cok yapmacık ve yetersiz... ama begenenler de cıkıyo tabi herkesin zevki ayrı ama ben aldıgıma pişmanım yani bence ona vercegin parayla 2 tane analog pedal al sonra biraz daha biriktir iki tane daha al kişisel görüşüm böyle..
-
peki analog pedal olarak gelel tercih nedir.ne marka ve özelliklede en lazım olanı ihtiyaca en çok cevap verecek olan nedir.bu bir bakımada kişisel zevk insanın zevkine cevap verecek ekipmanları seçmesi gerekir.aslında amaç üzerinde wah olması diyer efektlerin,Akustik simülasyon,Davul Makinası olması vs.biraz daha portatif ve makul fiyat.ancak bir işede yaramıyorsa boşa para vermenin bir anlamı yok ozaman
-
şahsi kanaatim ilk başta bi preamp almaktır daha sonradan analog kompresör, reverb wah gibi efektler alınabilir, tabii bunlar alındıktan sora ses kalitesinde hiçbir tatminkarsızlığın yaratacağını zannetmiyorum, rp80 i bende kullandım ilk başta çok eğlenceliydi ancak daha sonra sesler yapay gelmeye başladı açıkçası tavsiye etmiyorum.
-
çok gereksiz bi alet..
-
peki en mantıklı önerileriniz nedir arkadaşlar.şimdi preamp alsam yanına hopörlör alacam.daha sonrasında gerekli pedallar.derken bana maal olacak fiyat 800-1000ytl.sonrasındada taşıma zorluğu olacak.portatif olması benim için daha iyi.çünkü devamlı üniversiteye gidip gelirken taşımam gerekecek ve sorun olur.bunların yerine alabileceğim güzel combo bir amfi yok mu.benim düşüncem marshall mg50dfx ya da 30dfx.sizin önerileriniz nedir bu konuda.artık inanki çok sıkıldım gitarıda herşeyide balkondan aşağıya sallıyacağım.bir yıldır ne alacağıma karar veremedim.evde 15wattlık ekolu teyp var ona bağlıyorum,artık oda iptal oldu.
ayrıca marshall mgdfx ile laney tfx tercihiniz olsa ne olurdu.ikisinden hangisini seçerdiniz,özellikle altını çiziyorum amp'ye verebileceğim miktar maxımum 500ytl.
şu 10gün içerisinde istanbula gelip almayı düşünüyorum.artık bu konuda son bir karara varmyı istiyorum.
-
merhaba kardeş. Alesis wildfire combo amfim var sana alternatif olarak önerebilirim. Amfinin içinde 80 sesli prosesör var kabin modellemesinden tunerine wah vs. birsürü efekti var. mgdfx50 yi taşıması daha zor olur sanırım. Benimkisi bir alternatif karar senin kolay gelsin...
-
Bence 60RMS lik bir marshall gitar amfisi ve zoom g2.1u Gitar effect pressör al. Süper aletler. Senin ihtiyaçlarını gidereceğini sanıyorum. En ucuza Anfiyi Zuhal Müzikten Zoom G2.1U yu da Laylaylomdan temin edebilirsin. zoom 305 ABD Doları Peşin ödemede bana 250 - 260 dolara ineceklerini söylemişlerdi. Ayrıca deneme şansında var. Bu yerler Tasim İstiklal caddesinin bitiminde Tünel. meydanındalar. Bunlarıda Araştır.
-
sen tam olarak ne kadar para ayırdın bu işie onu söylersen daha mantıklı cevaplar alabilirsin
-
piezo taktırmak nekadara patlar acaba.ve en önemlisi verimli olurmu.birde maxımum 200ytl ayırabilirim.