Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

Solo

• Lester Polfus • 9 Eylül 2006 22:18 • #552312
    Hotel california şarkısının sonunda solo var ya onu öğrenebileceğimiz bir video falan var mı internette? Bilen yazsın lütfen.
  • lanetliçocuk • 10 Eylül 2006 15:59 • #552319
    Kardeş şarkıların sololarını çıkartmakta zorlanıyosan gitarpro diye bi program var, onu edinmeni tavsiye ederim.. bana sorarsan kulaktan çıkar, belki başlarda benzemeyebilir ama en azından kulağın alışmaya başlar, zamanla daha iyi olur.. yok ben hazır solo istiyorum diyosan gitarpro işini görür..
  • Lester Polfus • 11 Eylül 2006 18:18 • #552343
    ben zaten bütün soloları kulaktan çıkarıyorum da hotel california'nın sonundaki soloyu dinlemen lazım arkadaşım. Bazı kısımların nasıl yapıldığını görmeden öğrenebilmek çok zor. Hileli yani.. Dinlersen daha iyi anlayacaksın.
  • BurakFender • 12 Eylül 2006 12:22 • #552369
    ben dinledim az önce bir hile bulamadım.sanırım bir yerde tek gitar çalarken bir anda 2. gitar aynı notaları basarak girmiş soloya.o kafanı karıştırmış olabilir ya da bir yerde adam tremolo koluyla garip birşeyler yapmış o da olabilir.tabi bunların hiçbiri de olmayabilir çünkü benim dinlediğim konser cd si ama normalden sanırım pek farkı yok...