Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

nasıl bir bass anfisi almalıyım

• demonofthfall • 12 Eylül 2006 22:50 • #552389
    ben daha yeni bassa başlıcam ama nasl bi anfi almayılım bilmiyorum.
    30 watt tan fazla da istemiyorum. yardım ederseniz sevinir. ayrıca bass gitar markaları hakkındaki düşüncelerinizi de yazarsanız sevinirim.
  • kkurt • 13 Eylül 2006 08:45 • #552404
    30w çok kötü bir seçim.
    neden mi. 30w lık bas amfisini stüdyoda ya da konserde kullanmaya kalksan gücü yetmez, duyulmaz.
    evde kullanmaya kalksan, duvarlar her ne kadar bas sesini gitar sesi kadar çok geçirmese de komşular şikayet etmese de evdekiler şikayet eder.

bence bas amfisi alacaksan en az 60W hatta 100W lık olsun. yok evde çalıyorum diyorsan zaten amfi alma, enstruman girişli amfi modellemeli ses kartlarından birini al, hiç olmazsa kayıt yaparken kullanırsın, bir işe yarar.
  • Lester Polfus • 14 Eylül 2006 16:59 • #552443
    mixer çıkışlı olursa 30 Wattlık bi amfi rahatça işini görür bence.
    evde zaten yeter, büyük bir anfi tiyatroda da konsere çıkmayıp, ufak tefek kapalı mekanlarda çıkarsan yine yeter. dediğim gibi büyük bir yerde çıkacaksan zaten gerekli organizasyon yapılıyor genelde bağlarsın mixere tamam...
  • kkurt • 14 Eylül 2006 17:09 • #552444
    genelde bass gitar, elektro gitar gibi aletler mixere direk bağlanmaz, ya da iyi bir kabin simülatörü gerekir. genelde mixere bağlamak yerine önüne bir mikrofon koymayı tercih ederler.