-
hayatta vermem..sen de verme..oyuncaktan farksız çünkü onlar..zaten elektro davulda çalarak sadece teori çalışırsın pratiğe hiçbir katkısı olmaz.şu yüzden :davulda bageti vurduğunda alacağın tansiyon daulun her parçasında ya da zillerde farklı olacaktır.elektronik davulda ise sadece tek bir tansiyon alırsın sen de biliosun ki.uzun bi süre elektro davulda çalışıp akustik davulun başına geçtiğinde yeniden başlıomuşsun gibi hissetmen kuvvetle muhtemel...naçizane benden bu kadar...
-
bu aletle 4/4 lük rock ritmi dışında birşey yapılmıyor pek :) Ancak 200-300$a bir modül alırsanız pad lerini kullanabilirsiniz.
Bu arada kick pedalı var ve yamaha dd-55 ile aynı sistem,davul pedalı gibi değil yani...
-
Bizim studyo Tam zemin kısımda site içindeyiz ve ses olmasın diye Akusik bateri yerine Elektro bateri aldık , 2.5 milyar verdi sanırım arkadaş
Sizin bateri olayını tam bilmiyorum ama bunda bile Pad lerin hassasiyeti felaket yani herzaman vurduğun yerden bazen başka ses çıkıyor fena ayar gerektiriyor.
Ev için iyi bence sesleri güzel modeli yamaha.
Duvarları izole edip alıcan akustik bateri'yi aaah ah...
-
şimdi bateriden bateriye değişir, rolandın üst modelleri akustik davuldan farksız ses veriyor ve kullanım kolaylığı ve seçenekleriyle gayet seçilebilir bir özellik oluşturuyor...
-
şimdiii...
elektronik davul dedın mi duracaksın birazz...
herşeyden once bir şeyin elektroniğini almak para gerektirir...Paran varsa performansı iyi birşey alırsın..burada paradan be performasntan kastım 3000$ falan..Aldıgın davulun padlerının vurus hassasıyetı yoksa eger hiçbişeye benzemez..O yüzden vurus hassasıyetı olan..iyi bir beyni olan update olanagı olan dışarıdan midi yuklemesıne acık olan..zilleri gercekcı gorunuste olan gercek davul dızılımlı bişi almalısın..Ben roland derım bu noktada..ama iyi bir para cıkartmalısın elınden..Ama ondan sonra istersen gecenın 3'unde çal kımse sana birşey demez..Ayrıca vurdukca sahane sesler elde etmen senı daha bir hevesli kılar..Akita mıdır nedir sakın ondan almayın..
-
sakın bulaşma akita denilen oyuncak varsada elinde at sat hiç olmadı yamaha dd-55 almaya bak.. eğer elektronik davul alıcam diyorsan roland veya yamaha gerisi yalan....ayrıca hiçbir elektro davul yoktur ki akustikdeki zevki verebilsin..derinin esnemesini kasnak sesini...imkan varsa büyük ol yoksa hiç buluşma
-
bence elektro davul alacagına bi calısma pedi al onunla takıl en azından stick-controlun gelisir.hic bulasmamalısın bence.daha sonrada satamazsın.ben 1-2 ay kadar yamaha elektro davulla calıstım.yamaha olmasına ragmen pek memnun degildim.kesinlikle onermem.