Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

digitech gnx 3000

• demirc • 16 Eylül 2006 02:10 • #552484
    sizce nasıldır?fikirleriniz?telecaster'la uyumlu olurmu vs.
  • Kubi_Tolkki • 16 Eylül 2006 17:38 • #552491
    arkadaşım GNX 3000 telecaster lık bi alet de il.zaten GNXle telecaster la çlıncak tarzdan müzikler yapman zor...
  • ludingirra • 17 Eylül 2006 22:26 • #552503
    "boss gt-8" ya da "line6 pod xt live" düşün bence yani ben olsam bu ikisinden birini tercih ederdim gnx yerine. ben alabilirsem gt-8 alacağım. telecaster çaldığına göre (tabi fender ise) yaptığın tarzı az çok tahmin edebiliyorum analog bi sistemde kurabilirsin bence.
  • pUnKeR • 19 Eylül 2006 19:53 • #552540
    telecasterla tubescreamer kombinasyonuna bitiyorum, hiç dijital karıştırmamak gerek bence..
  • BurakFender • 19 Eylül 2006 20:43 • #552541
    ben "pod xt" ya da paran varsa "pod xt live" derim.2sine de yoksa paran pod 2.0
  • 80s_RockeR • 27 Eylül 2006 20:52 • #552735
    eahehaeae

sakın alma!!!!!

bende var sıtesınde forumlarında mıllet delırıyo ton ayarlanamıyo berbat ötesi alet patch leri rezalet ama

satriani - echo şarkısının tonuna çok yakın ton yarattım o kadar.

vallahi haftalarımı verdim istediğim gibi olmuyor ton.
    milyonlarca kombinasyon denedim yok.

ya muzık dukkanlarıda delı edıyor. ben bundan sonra alıcaksam hepsını teker teker kımseyı dınlemeden denıycem.

sağlam distortion tonu almak icin mesela WAH 'ı aktif etmen ve stompbox'u aktif etmen gerekiyor.

tabii bunu yapıncada tellerden inanılmaz hışırtı çıkıyor sonra uğraş babam uğraş neyse onuda hallettik.

kadıköy modada oturan ve bu aleti merak eden varsa konuşalım gelin deneyin en azından fikriniz olur.

Korg AX3000 'nin demolarına bir bak istersen.
    arpeggiator özelliğide koymuşlar distortion tonları iyi ve duygusal zaten korg.

pod , boss gt-8 , korg ax3000g seç birini :) hadi iyi günler
  • Me_Vs_You • 1 Ekim 2006 03:11 • #552810
    abi yok yaa.. elinde telecaster diye bi güzellik varsa ki bu da fenderse boşver abi dijital olaylarını.. güzel bi overdrive pedalı, blues breaker ve yanına analog modülasyon ekleyince 3 pedaldan oluşan daha iyi olur..
  • 80s_RockeR • 9 Ekim 2006 09:08 • #552935
    mmmmmm
    digitech'i marshall fxreturn kısmından deneyin ben hayran kaldım (tabii aklım Korg & Rocktron'da)
    Blues da çalınıyor Rock 'ta Heavy'de sanırım benim haftalardır kan ağladığım sorun Amp'li yüzünden.
    Dilerseniz müzik marketlere telecaster ile bir uğrayın bakın digitech'in tonlarına

Tele ile uyumlu olabilir mi onu bilemiyorum özür dilerim fakat şuradanda bir yorumlara bakın uzun zamandır bekliyordum bu yorumları :)

http://reviews.harmony-central.com/reviews/Effects/product/DigiTech/GNX3000/10/1

iyi günler dilerim.
  • Axell • 17 Ekim 2006 15:34 • #553044
    digitech gnx 3000 (cok fazla elektronik cızırtı var)

Alacğın en son alet olmalı. Bende denedim bu aleti sana GT-8 öneriyorum şu an kullandığım pedal ve çok memnunum. Her ne kadar analogun yerini tutmasa da iyi bi alet cok fazla kombinasyon var. mutiş bi şey
  • 80s_RockeR • 17 Ekim 2006 21:45 • #553052
    o elektronik cızırtı iki şekilde oluyor

1) output setup kısmında SC 1/4 seçeneğini ON yaparsan o cızırtı çıkmıyor , o zamanda ses boğuk çıkıyor tabii compressor ve stompbox 'ı kullanırsan bu sefer tellerden o elektronik cızırtı gene hortluyor.

O cızırtı arkadaşın rp80 ındede vardı. elını telden cekınce cıkıyordu o cızırtı tahmın edemedım kı gnx3000 dede aynı problemın olucağını..

neyse satmışsın zaten iyi iyi :)

analog pedallarında 'hsssss' yapıyormu onuda yaz yeni mesajlarında ok görüşmek üzere