-
Şu an bi arkadaşımdan ödünç aldıım wasburn marka elektro gitarı kullanıyorum.Ama artık kendi gitarımı çalmak istiyorum.Progressive ve bluesa merak saldım.Alıcaam gitar için de 700-800ytl gibi bi bütçe ayırabiliyorum.Bu koşullarda satın alabileceğim en uygun gitar ne olabilir?Yardım ederseniz sevinirim...
-
O paraya gerçekten güzel ibanezler var...modellerinin isimlerini bilmiyorum ama 600 usd'ye bi tane görmüştüm deli bi şeydi..
-
fender mexico falan bak bence..
-
epiphonu dot studio ya da cort m520
-
BC RİCH veya JACKSON birde İbanez üçünü araştır derim.
-
Senin ilacın ibanez bence
-
ya bi kere ibanez alcaksan kore al ama onlar da en az 900ytl civarından başlıyo. 2.el iyi bi kore ibanez bulabilirsin..
ama endonezya ibanez alana kadar cort al.. emin ol fazla bi fark yok.. Cort KX1 kore tavsiye ederim..
-
Eğer işin içinde blues varsa kesinlikle fender stratocaster alıcaksın fakat amerikan yapımları biraz pahalı olduğu için meksika yapımlarını bir dene bence
-
ibanez Rg370 DX kore 'ye ne dersin ? Manyetikleri iyi bence elbette dimarzio'lar taktırmak lazım sonradan :)))
www.music123.com 'u dolaşma ama :-s offf of gitar modelleri süper ya....
-
yuhhh adam blues progressive diyor siz jackson bcrich dionuz yuh yaa ...
arkadaşım ben bi arkadaşıma katılıyorum epi dot studio uygun olabilir cort ta öyle ama yetiyosa paran araştırıp bi tane ibanez ar300 edin...şiddetle tavsiye ederim...veya epinin tuzlu olan limitedları veya gold top alırsan ewladiyelik olur...