-
dostum x6 da alma bence sana o fiyata tavsiyem kesinlikle 2.el bir ibanez grg270 ya da hamer californian 27 perde floydrose kesinlikle x6 alınca sonra hem satamazsın hemde memnun kalmayabilirsin on kere gitar alıp zarara girmenin bi anlamı yok alıcaksan üstünde sonradan oynayabileceğin iyi bişey al hadi bakalım çık düş yollara ara araştırr sonra konserlerinde parçala...
-
2. el bence alıcaksan bu fiyat aralığında. Sıfır bu fiyata doğru düzgün birşey alamassın. 250-300 milyona temiz 2. el uzun süre kullanabileceğin birşey alırsrn forumlar araştır. En önemlisi bir bilenle al
-
Ya aslında haklısınız 2. el falan daha hesaplı olur ama kötü bir şey cıkmasın yani ucuz ama iyi bir şey alıcam diyipte sonrada kötü bir şeye kalmıyım.Bir de bizim peder 2. ele karsı aslında 2. el almak istesem bile ikna etmek zor olcak biraz ama ne önerirsiniz.bir de cort x-11 in 2. elini bulabilcegim bir yer var mıdır ki cort x-11 dikkatimi cektide biraz ya diyorum ki almısken floyd rose falan olsun ama ibanez in rg 370 mi ne tam hatırlamıyorum adını floyd rose yok iyi bir gitar ama floyd rose olmaması kötü oldu yani demek istedigim floyd rose u olan ve boyle kaliteli bir gitar olarak ne almalıyım ve 2. el olsada olur olmasada ama dediginize göre 2. el daha mantıklı
-
yaa kim demiş onu rg 320 floyd değil diye olmazmı onda hiç floyd ya benim bildiğim rg serisinin endonezyalarından bie tek 170 de yok
-
bence o bütçeye cort x6 al sıfır.cort un ikinci eli ne haldedir bilmem
-
Tamam sagolun arkadaslar bakıcam artık bir şeyler ayarlıcam
-
www.do-re.com.tr birde buraya bak bence belki beğendiğin birşey bulursun
-
Tamam bakıyorum sagol mesaj için