Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

!!!prosesör önerin lütfen!!!

• Me_Vs_You • 11 Ekim 2006 13:54 • #552963
    ya beyler adam 180 dolarlık bişe demiş siz gt, pod x falan diyosunuz yaa :) gerçekçi olalım arkadaşlar.. ben ayzdığımı yine yazim de 2.el Zoom 707II al...
  • DKarN_DuuK • 11 Ekim 2006 18:25 • #552966
    GT-8 piyasadaki en güzel prosesör dür zannımca....
    Ama kullanım kolaylığı arıyorum ve param yok başka şeylere bak...
    Ama imkanın olursa kesinlikle GT-8 derim...
  • kkurt • 11 Ekim 2006 19:56 • #552967
    $132'a güzel bir asio sürücülü ve gitar/enstruman girişli, modelleme yazılımlı bir ses kartı alınır (http://www.kivilcimmuzik.net/product_info.php?cPath=177_190&products_id=489), hatta netten ilave modelleme pluginleri indirilir (http://www.simulanalog.org/guitarsuite.htm), pod xt'yi de gt8'de aratmaz, ne de olsa en baba processörü intel yapmıştır:) (ayrıca $48'ınız da cebinizde kalır)

(sağa sola taşıyamazsın o başka, ama alet evden dışarı çıkmayacaksa sırf para yetişmiyor diye zoom almaya hiç gerek yok.)
  • Me_Vs_You • 11 Ekim 2006 22:08 • #552974
    ya zoom 707II öyle kestirip atılcak bi processor değil, kullanımı zor belki ama alete ayarı verince cuk oturuyo.. ben de yasadım maddi sorun rp50'le 4yerde sahne aldım.. o zaman elimde zoom olsaydı allah dicektim..
  • Serpent_King • 12 Ekim 2006 02:42 • #552975
    en baba prosesör amd dir bu böyle biline.burda fanatiklik filan yok.çeşitli dergi editörlerinin elde ettikleri test sonuçları mevcut.amd daha ucuz daha hızlı.
  • Me_Vs_You • 12 Ekim 2006 04:28 • #552978
    ben zoom en baba processor demedim ki procerssor çok iyi bişe olsa ben kullanırdım şuan.. analogtur benim olayım.. adam 180 dolara nası bi processor bulabilirim diye soru sormuş yok biri gt8 diyo yok biri pod x diyo bilmem ne diyo.. emin olun forumda bu konuyu açan arkadaş da biliyodur pek ala gt8, pod-x'i vs..yi...
  • kkurt • 12 Ekim 2006 20:26 • #552983
    seni mi kırıcaz, amd olsun... gidip hangi komutların emulasyonla çalıştığının listesini yapıp o dergileri yazanların gözüne sokacak değiliz.
  • 80s_RockeR • 14 Ekim 2006 06:56 • #552999
    şu pod ve boss'u kapıştırmasanız olmuyor değil mi :))?
    digitech'ide muhatap alın yahu ayıp ayıppp :'(

hepsini aynı amp'li aynı gitar ile deniyeniniz varmı peki? merak ettim ben bu şansa erişemedimde.

kkurt verdiğin linkteki sample'lara baktım sesler canavar fakat dikkat ettinmi manyetikler emg :)? yani bu arkadaşın manyetikleri güçsüz ise o sesleri alabilecek mi ?

Amd'yi bulamadım ama bu iş güzelmiş sesler iyi m-audio farkıda var genede git korg al rahatla bence :)

Olmadı git Randall al yanına Rocktron Prophesy ;-D

Şaka bir yana , forumlarada yarın ilan vereceğim Kadıköy moda taraflarında solo gitar arayan grup var ise (80s') lütfen iletişime geçelim gruptan ayrıldım

----> hayta vs.!! (canım sıkkın kusura bakmayın insanları asla kötülemeyi sevmem) insanlar yüzünden 1 yıl kayboldu iyi ve paylaşmayı seven dostlar ile iletişime geçelim lütfen..
  • Serpent_King • 14 Ekim 2006 13:18 • #553003
    :))

intel geçen sene amd den zaten çok büyük dayak yedi 64 bitlik işlemciler konusunda.şimdi toparlanıyo core ile.ancak amd nin cevabı henüz gelmedi.ama mevcut üst düzel işlemcisi ile zaten core dan yine hızlı çift çekirdek konusunda.

şimdi diğil , amd 2000 lerde çıkardığı thunderbird ile zaten intelin hızını kesmişti.yıllardır dha hızlı yani amd...ancak o yıllarda anakart üreticilerinin amd lerle %90 bile uyumlu çalışan bir anakart yapmamaları dolayısıyla zor günler geçirdiler.şimdi nvidia bile amd için nforce chipseti üretmekte...