Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

iki seçenek...sizce hangisi?

• rock you • 23 Eylül 2006 02:21 • #552639
    endonezya yapımı olan bu iki gitardan birini seçmeyi düşünüyorum sizce hangisi iyidir;başka öneriler olursa değerlendiririz tabi...
    birinci aday ibanez RG370DX diğeri de ibanez GRG170DX link de vereyim isterseniz resimlerine de bakın ama şöyle bir sorun var maliyet problemi nedeniyle bu gitarların ancak endonezya yapımını alabiliyorum mesela bi japon olunca gitar,fiyatı iki kat artıyormuş endonezya olması bi sorun çıkarır mı yoksa gönül rahatlığıyla alabilirmiyim?...teşekkürler...

RG370DX
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=631&gid=110

GRG170DX
    http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=629&gid=110
  • aliNS • 23 Eylül 2006 04:27 • #552641
    ibanzin başında G harfi varsa ucuz maliyet ile piyasaya mal satmak çin yapılan gitar serisinden birşey demektir yani etiketini satmak
    aa abi bak bu banez demektir ve yeni isen floyd rose kabusun olabilir

orta kalite bir ibanez almaktansa ağacı ağaç olan bir epi LP ya da cort zenox gibi bir gitar alman daha mantıklı ama denemeden alma sakın onlarca gitar dene ondan sonra al
    denemek parayla değil ama o kadar para veriyosun mutsuz olacağın birşey yapma
  • mustin • 23 Eylül 2006 11:15 • #552650
    yaa iki gitar arasında fiyat uçurumu var.paran rg370 e yetiyosa hiç düşünmeden alacaksın işte iyi gitardır.endonezya üretimler idare eder.fakat bikaç modifiye yapmak gerekiyo işçiliğin düşük olması sebebiyle.
  • BurakFender • 23 Eylül 2006 11:30 • #552651
    valla bence de epi les paul al endonezya ibanez yerine.ama illa bu iki gitar diyosan rg370.iyi teller ve iyi manyetiklerle bence güzel olur
  • hiç • 23 Eylül 2006 12:57 • #552654
    Yeniysen floyd rose olmasın üstünde ve ayrıca. Üzerinde ibanez yazıyor die bu gitarlara bu kadar para verme bence al bir cort bunlara vericeğen paraya özellikle ikinci elde seni baya baya götürecek şahane cortlar bulabilirsin
  • rock you • 24 Eylül 2006 16:59 • #552687
    arkadaşlar ben floyd rose istiyorum zaten peki bana çıkaracağı zorluk ne olur akortmu kaçar tel değiştirmek mi zordur?cort da düşünüyorum ama bana ismi bi komik geliyo ve ısınamıyorum abi gitara osuruk efekti gibi adı var gitarın ya "cort!!":Dama cort gitarı olanlara saygılarımı sunarım yanlış anlamayın gitarla dalga geçmiyorum sadece ısınamıyorum cort'lara onu belirtmek için böyle dedim ayrıca haklısınız grg170 alacağıma rg370 almak daha mantıklı öyle yapmayı düşünüyorum teşekkürler...
  • BurakFender • 24 Eylül 2006 17:52 • #552688
    cort EVL-K6 ve EVL-Z6 çok hoş gitarlar.onlar o ibanez rg den daha iyidir.bence özellikle EVL-K6 çok alınası bi gitar...o ibanezi alacam diyosan boşver ismi hemen al bunu
  • kkurt • 24 Eylül 2006 22:37 • #552692
    satanist misiniz arkadaşlar ne o K6'nın üzerindeki süslemeler:D

http://www.cort.co.kr/english/products/common/view.asp?product_id=104

şaka bi yana görsel açıdan hoş bir alet.
  • rock you • 26 Eylül 2006 19:34 • #552719
    kkurt katılıyorum sana bende almayı düşünyodum bu gitar ama pentagramları görünce ön yargıya sebep olmamak için vazgeçtim...ama harbiden çok güsel bi alet kapalı emg'ler tam heavy metal işi ama işte milletimiz çok önyargılı ben şimdi bunu alsam babam bana demezmi "ne lan bu gitar böyle sato'musun lan sen hibna" diye:Dkomik ama gerçek:D:D
  • BurakFender • 26 Eylül 2006 19:39 • #552720
    aa ben onları görmemişim.ama bence yine de metal için çok hoş gitar bence