-
Arkadaşlar 92 model pionner müzik setim var kolonları sinema kolonlarından biraz küçük birde Alanyada'ki evde küçük Anrupid marka kolonlar var.
Laney tfx3 'ten bu kolonlardan gelen güzellikteki sesleri alamıyorum!!!! :-s
Örnek: Processor'u bilgisayara takıp bu kolonlardan gitar çalınca ve kayıt yapınca çıkan ses çok çok iyi.
Amp ayarlarındamı bir hata yapıyorum? bu sorunu kış zamanından beri çözemedim.
EQ ayarı desek hani pionner için tamam ama minicik anrupid kolonlardanda çok iyi ses aldım ??????
AMP liden Fx Send + İnput 'tan aynı anda bağlanıyorum processor'e.
İkisi birleşince en düzgün sesi çıkarıyor fakat dediğim gibi Kolonlardan çıkan ses kadar güzel değil.
Pes ettim. Bu konuyu çözemiyorum lütfen bilgisi olan bir arkadaş varsa yardımcı olsun çok teşekkür ederim.
-
O muhtemelen kolonların frekansındandır bende kolon kullanıyorum amfi almadım daha biraz gürültülü geliyo ses amfi gibi temiz cıkmıyo ayrıca ben mp3 calarımı bagladıgımdada kolonlara ses arada kesiliyo sonra yeniden gelmeye baslıyo falan herhalde frekanstandır ama en iyi amfi tabi ki
-
hmmm peki dostum teşekkür ederim mesajın için kısa bir örnek daha sunuyorum
İced Earth - My Own Saviour şarkısının orta kısmındaki solo sesinin %85 90 aynısını kolonlardan aldım fakat ne yazıkki Laney'de kabinet çok çıkıyor veya çok aşırı parlak kulak yırtan cinsten
ben anlamadım bu işi sanırım bu amp'linin ayarını yapmak zor... can sıkmaya başladı ...
Bizim ritimci derki , Mixer alalım ve gitarları kolonlara bağlıyalım... Fikriniz nedir gerek varmı?
sanırım kimsede Tfx3 modelini kullanmıyor 80s rock metal çalan birileri varsa özelden ulaşın lütfen :-s yeter yahu..
-
Valla tek sey soyleyebilirim bencede amp dan daha zor ayar yapılıyo ben benim müzik setine bagladıgımda cok daha güzel sesler cıkıyo en azından dist tonu fazla geliyo ya da bana oyle geliyo tahminimce müzik seti frekansı kaldıramıyor ve benim ses cızırtılı geliyo ve gayette güzel geliyo ;) mixer a gelince para varsa al ne diyim =) bana kalırsa mixer amp dan daha kullanıslı olur ama normal bir amp e göre daha pahalı diye biliyorum hatam varsa düzeltin :D
-
Dostum bizim kolonlardan tamam deli ses çıkıyor bazen :)
Mixer ilede deneme imkanım olmadı ama şunu söylüyorum bundan sonraki hedef marshall olmalı :::)) çok sağlam çok geç farkettim.
Laf ettiğim digitech'e neler yaptı bir duysan :)
Randall + Mesa boogie çok pahalı yoksa kral bunlar bence :) hm?
Yazmayı unuttum bak ikinci el Mixer satılıyordu 475 milyon + 2 koca kolon kalite olayı varmı bunlarda bilmiyorum ama mixer detaylıydı baya :))))