-
arkadaşlar sanırım bu arkadaşın bu şarkıyı yorumladığı klibi herkes izlemiştir.internette heryerde bu dolaşıyor.benim merak ettiğim arkadaşın bu klibinde(başında şapkanın olduğu klip) çaldığı gitarın markası.gitarın kendisi ve ses tonu çok hoşuma gitti,üzerinde esp yazıyormuş gibi ama cort un bazı modellerine benziyor(malum eleman kore li).markasını,modelini bilen varmı?
-
gitarın markası çok ta önemli değil hatta kötü bile çıkıyor sesi
-
tabi ki zevkler yoruma açık.... benim istediğim gitarlar da strat gibi kasası olup aynı zamanda gain i yüksek sert gitarlardır.buda öyle bir gitar,merakımdan soruyorum....marka-model bilen olupta söylerse memnun olurum...amacım gitaristi veya gitarının tonunu tartışmak değil...
-
meksika fender...
-
humbucker manyetikli ve sağlam bi processor ya da efekt pedalına bağlanmış her strat kasa gitar senin aradığın kriterlere uyuyo...
-
elemanin gitari u.s.a fender fast track manyetik kullaniyor/ bazi kayitlarini zoom 707 II pedal kullanmis ve canon rock da pod xlive kullaniyormus lambali fender anfi ve en onemlisi eleman gitar calmayi cok iyi biliyor buyuklerimizin bit lafi vardir bilirmisiniz onemli olam iyi gitar almak degil kotu gitarla iyi gitar calmak /////////
-
buyuklerimizin bit lafi vardir bilirmisiniz onemli olam iyi gitar almak degil kotu gitarla iyi gitar calmak /////////
+1903 :)
Çok güzel bir cümle kullanmışsın arkadaşım tebrikler.
rms 28W ampli + aria mac series + korg AX1500G
Arkadaş'a hangi gitarı versen çok güzel ton ayarlayıp çok çok güzel beste yapardı iki dakikada.Yukarıda yazdığım sistem ile Satriani tadında 2 dakikalık bestesi 6 yıldır dinleniyor benim ve dostlarımın winamplarında
(Dr. Gipsy memo kulakların çınlasın :) )
Geçen marshall denedim 350 400 dolar markasını unuttum özür fakat ampli tonu bu canon rock şarkısının tonuna çok yakındı
randall ve marshall'ın ampli tonları kralmış gerçekten.