pedal almayı düşünüyorum şu anda elimde zoom gfx707II var sizce bossla değiştirsem mi??ama sadece bu iki pedalı düşünüyorum..bir de boss me30 mu iyi yoksa me33 mü?yardımcı olursanız sevinirtim.iyi gnler
elindeki zoom707II kullanabiliyosan seni kanser etmediyse devam et onla.. boss me30 ve me33 hemen hemen aynı ayarda procerssorler.. alcaksan boss me50 al... gayet sağlam tonları var ayrıca kullanması çok kolay.. ev arkadaşım aldı ben de arasıra kullanıyorum tavsiye ederim eğer processor alcaksan tabi..
Uzun süre ME-33 kullandım ve tonları ve seçeneklerinin genişliği ile memnun kaldığımı söyleyebilirim. Tabii süper aletler değiller ama fiyatına göre değerlendirmek lazım. Bence o fiyat aralığında bulunabilecek en iyi aletlerden.
Ama analog her zaman daha geniş seçenekler ve daha tatmin edici ton sunuyor. Her ne kadar sahne kullanımı processorler kadar kolay olmasa da...
boss me 30 alma ve zoom 707 de ne alırsan al boşuna para kardeş ileride bıkacaksın tatmin etmeyecek al bir boss me 50 en azından alacağın bu olsun hiç yoktan bir iki sene idare eder seni...Ha evde falan kullanacaksan çok çok daha fazla idare eder ok...