-
:-/ neden böyle bi cümle kurdun abi yaa... iyi bi alet değil mi..?
modülasyon efektlerini pek sevmem de..
-
anladım.. ya ben özellikle tremolo ve pheaser tonlarını çok seviyorum tabi kullanmayı da.. ama ayrı ayrı pedal alcak durumum yok malum o yuzden Worm'a yöneldim..
-
O çocuk pedalın yanında adaptör falan veriyo onun için fiyatı öyle :)
Ama sorarsan tabi ben de sıfırını alcam :)
Worm denememiş olsam da kağıt üzerinde baya faydalı bi pedal gibi duruyo..Krediler 150 ne zaman oluyomuş,yaşadık :)
Modülasyon efektleri iyidir,deneysel müzikle ya da pop-rock tarzıyla ilgileniyosan ya da bar müzisyeniysen şart bi tane..
-
baktım evet.. çünkü garibime gitti piyasada 260 ytl falan...
abi krediler her yıl 20şer ytl artıyo ya ocak ayında 150 alcaz yani.. ;) pop-rock değil de daha çok grunge ve modern rock'la ilglerniyorum yani ilgileniyoruz grup olarak da.. o yüzden sağlam bi modülasyon pedalı şart.. bu arada sende epiphone mu var yaa..?
-
EHX in sound kalitesi tartışılmaz.zaten 4 efectin bir pedalda olması ekonomik-ergonomik süper bi olay.
Tamamiyle kullanıcının pedaldan ne beklediğine bağlı.
Örneğin bir MXR Phase90 Boss PH-3 e Göre kısıtlı tek bir parametre'Rate' ile kontrol edilirken PH-3 te yaratıcılık ve yelpaze daha geniştir. ama gel gelelim Phase90 Kısıtlı tonunda çok üstün bir soundu yapıştırıverir.
-
abi zaten MXR ve EHX analog pedal.. boss, digitech vs dijital alet... zaten kullanma klavuzlarında da single effect processor yazar.. analog pedalın kendisine ait sadece 1 tonu olmasından kaynaklı çok üstün bi tonu yapıştırıvermesi.. mesela ben big muff pi kullanıyorum, aleti sadece kuruyorum başka bşe yapmıyorum..
-
Ben de Grunge çalıyorum ama bizim basçıda benden daha çok efekt pedalı var :)
Epiphoneum var,evet..Grunge için biraz ağır bi gitar :) sahnede hoplayıp zıplamak konusunda yarı yolda bırakabiliyo,onun için bi dene de yedek gitarım var ibanez..Tek gitarın olcaksa Les Paul alma bence :)
-
ya bende Cort X6 var ve fazlasıyla memnunum hiç bi sorun yaşatmıyo, tonları da güzel.. yamaha pasifica düşünüyorum ama eğer para biriktirme durumum olursa stratocaster aklımının bir diğer ucunda hani 1 kere olsun tam olsun.. ;)