Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

electro harmonix The WORM

• kkurt • 8 Ekim 2006 23:45 • #552928
    :-/ neden böyle bi cümle kurdun abi yaa... iyi bi alet değil mi..?

modülasyon efektlerini pek sevmem de..
  • Me_Vs_You • 8 Ekim 2006 23:49 • #552930
    anladım.. ya ben özellikle tremolo ve pheaser tonlarını çok seviyorum tabi kullanmayı da.. ama ayrı ayrı pedal alcak durumum yok malum o yuzden Worm'a yöneldim..
  • ibanetze • 9 Ekim 2006 11:18 • #552940
    O çocuk pedalın yanında adaptör falan veriyo onun için fiyatı öyle :)

Ama sorarsan tabi ben de sıfırını alcam :)

Worm denememiş olsam da kağıt üzerinde baya faydalı bi pedal gibi duruyo..Krediler 150 ne zaman oluyomuş,yaşadık :)

Modülasyon efektleri iyidir,deneysel müzikle ya da pop-rock tarzıyla ilgileniyosan ya da bar müzisyeniysen şart bi tane..
  • Me_Vs_You • 9 Ekim 2006 22:44 • #552943
    baktım evet.. çünkü garibime gitti piyasada 260 ytl falan...

abi krediler her yıl 20şer ytl artıyo ya ocak ayında 150 alcaz yani.. ;) pop-rock değil de daha çok grunge ve modern rock'la ilglerniyorum yani ilgileniyoruz grup olarak da.. o yüzden sağlam bi modülasyon pedalı şart.. bu arada sende epiphone mu var yaa..?
  • Single_FACTOR • 10 Ekim 2006 01:28 • #552945
    EHX in sound kalitesi tartışılmaz.zaten 4 efectin bir pedalda olması ekonomik-ergonomik süper bi olay.

Tamamiyle kullanıcının pedaldan ne beklediğine bağlı.
    Örneğin bir MXR Phase90 Boss PH-3 e Göre kısıtlı tek bir parametre'Rate' ile kontrol edilirken PH-3 te yaratıcılık ve yelpaze daha geniştir. ama gel gelelim Phase90 Kısıtlı tonunda çok üstün bir soundu yapıştırıverir.
  • Me_Vs_You • 10 Ekim 2006 01:42 • #552946
    abi zaten MXR ve EHX analog pedal.. boss, digitech vs dijital alet... zaten kullanma klavuzlarında da single effect processor yazar.. analog pedalın kendisine ait sadece 1 tonu olmasından kaynaklı çok üstün bi tonu yapıştırıvermesi.. mesela ben big muff pi kullanıyorum, aleti sadece kuruyorum başka bşe yapmıyorum..
  • ibanetze • 10 Ekim 2006 16:59 • #552953
    Ben de Grunge çalıyorum ama bizim basçıda benden daha çok efekt pedalı var :)

Epiphoneum var,evet..Grunge için biraz ağır bi gitar :) sahnede hoplayıp zıplamak konusunda yarı yolda bırakabiliyo,onun için bi dene de yedek gitarım var ibanez..Tek gitarın olcaksa Les Paul alma bence :)
  • Me_Vs_You • 11 Ekim 2006 13:58 • #552964
    ya bende Cort X6 var ve fazlasıyla memnunum hiç bi sorun yaşatmıyo, tonları da güzel.. yamaha pasifica düşünüyorum ama eğer para biriktirme durumum olursa stratocaster aklımının bir diğer ucunda hani 1 kere olsun tam olsun.. ;)