-
Para yetersiz, ne LP alır ne de strat. Elimdekilerle idare eder, para biriktirmeye devam ederim.
-
keşle uğraşılmaz, bırak sokağa ne hali varsa görsün.
Ehuhehe:) Ufak yerlerden geyik çıktığı zaman bi hoş oluyorum nedense:D
-
stratım var da o yüzden hum. istiyodum ben zaten o para mart-nisan gibi birikir
-
Stratın varsa daha ne istiyon ? Benim stratım olsaydı 650 usd fazla parayı lambalı anfi icin saklardım. Lambalı anfim de varsa o zaman kaliteli bir elektro-akustik ilavesi dusunurdum.
-
yanlız ben rockn roll blues da metal de çalıyorum o yüzden strat ın yanına bi humbuckerlı gitar almak istiyorum.zaten para daha yok.birkaç komisyon işine girdim olursa gelecek para...zaten biraz daha biriktirip bikaç iş daha yapıp esp kh-602 almaya karar verdim ki bu da seneye haziranı falan bulur
-
İkince el temiz japon rg serisi bir gitar alırdım ki rahatlıkla bu fiyata alırsın.
-
cort evl k6 almaya karar verdim...
-
corttan uzak dur boşver adamlar karton gitarlara emgleri yerleştirip satıyorlar sadece göz boyamaca. sen ikinci el japon ibanez al ya da başka bir marka
-
dediğin tamamen önyargı bence.gerçekten çok markacıyız ha.kullanan ünlü çok...x-th yi gördüm az önce ona döndüm.neck thru, emg, o fiyata...esp kh-202 dedim de onda emg hz ler var aktif değil ve neck thru çok rahat bir sap yaratıyor.kh 602 de çok pahalı
-
iyi al o zaman hayrını gör.tabi o paraya alabilirsen