Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

acil yardım:(

• KAN BİLEN • 20 Ekim 2006 17:13 • #553109
    arkadaslar şimdi bende j&d marka elekto klasik gitar var...şimdi ben buna akustik gitar teli taksam akustik gitar olurmu....akustik gitarın ses tınısını cok beyenmeme rağmen hiç elime almadım yani yapısı nasıl bilmiyorum...ne olur bu konuda bilgisi olanlar [email protected] dan bana ulassınlar...duacınız olurum:)
  • kkurt • 21 Ekim 2006 01:03 • #553116
    olmaz, farklı tel kalınlığı farklı entonasyon ayarı gerektiriyor.
  • Azazil7 • 25 Ekim 2006 12:08 • #553180
    Semi-klasik bir gitarın kasası dikkat ettiysen herzaman normal bir klasik gitardan incedir çünkü esas performansını sisteme bağladığın zaman vermek üzere yapılmıştır.İçindeki akustiği ona göre ayarlanmıştır.eger normal klasik kadar kalınsa zaten fabrikanın ayıbını kabul ederk dur şunun birde böylesini çakalım millete mantığıyla yaptığı bir üründür.Gelelim senın akustik tel takma olayına;üstat klasik bir gitara akustik tel takınca kötü denilebilir bir ses alırsın çünkü gitarın yapısı buna müsait degil.Gitardan alıcağın tınının akustik gitarla şöyle uzaktan hafifçe el sallayan bir alakası olur.Yapmasan daha mantıklı sanki.