-
beyler 2 si arasında biraz şaştım sonorun iyi olduğu yanlar üstün basmakta ama gene de bir danışsam iyi olacak sanırım
tamanın aksamları daha iyi bilindiği üzere ve de rockstar serisi tam bana göre ama sonorda da şöyle bir özellik var hem jazz çalabildiğiniz gibi eğer düzgün ayarlayabilirseniz tama ile rockta aynı seviyeye geliyor ayrıca sonor fiyat olarak gerçekten daha ucuz ve de dünyadaki ilk davul markası olduğu için iyi bir referansları da var gene de karar vermek zor
sizce??
-
sonor 3003 davulun tanımıdır ...
-
rockstar üretilmiyo ki.superstar üretiliyo artık onun yerine
-
şimdi olaya şöyle bir alternatifte girdi abim japonyaya gidebilir ve bildiğiniz gibi tama ve yamaha japonyada üretilmekte bundan dolayı onlara daha fazla yöneliyorum sanki ama gene de profesyonel arkadaşlardan yardım alırsam sevinirim
-
iyi de sonor'un hangi modeli... iki markanın da iyi modelleri var Sonor süper oo jazz çalarsın bunla diyip sonor503 alırsan pişman olursun... Burada karşılaştırdığın modellerin aynı seviyede olmasına dikkat et... İki marka'nın da orta seviye davullarla gelen aksamları hemen hemen aynı kalitede... Tama'nın çok gelişmiş aşmış aksamları var ama senin alacağın davulda bunlar olacak mı bakalım ?
Ayrıca Tama Japonya'da üretiliyo diye birşey yok , modellere göre başka ülkeler de de üretim söz konusu ...
-
İkisi de denk modellerde eş kalitede üretim yapan firmalar. Gönlünden geçen neyse onu al.
-
özellikle designer serisi ile tanışmadıysan sağlıklı karar veremeyebilirsin.Kadıköyde tayf müzikte bir tane gördüm ben designer bir ara bak istersen.