-
Arkadaşlar nette aradım ama bir türlü türk sitesi bulamadım türkiyedeki floyd rose eşiklerinin satış fiyatını öğrenmek istiyorum bildiğin bi adres varsa yazarmısınız...
-
http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=843&gid=359
bu sitenin reklamını çok yapıyorum aralar nedense :)
-
ben de seviyodum floyd rose'u ama kkurt abi buraya bi yorum yazsın, hayatta da almazsın bi daha :) neler gelmiş başına adamın...
-
benimde başımı az ağırtmadı, şimdi bütün vidaları değişiyor meretin...
-
alma.kkurt abimizin hep söylediği şey floyd rose un illet birşey olduğu.onu dinleyip ibanez jem almadım strat aldım çok mutluyum:))
-
Schaller ya da orjinal Floyd Rose olmayacaksa hiç alma derim. Ha gitarın zaten FR bir sisteme sahip de bu sistemin artık değişmesi gerekiyorsa bilemem.
-
çok teşekkürler ardımlarınız için
-
abi cort x6 lar floyd rosedir ama bu gitarı kullanan yeni başlayan çaylaklar bıkıp köprüsünü değiştiriyo eğer böyle birini bulursan hayırlı olsun diyeli :D
-
beyler kullandıgınız floyd rose lar nasıl bilmiyorum ama suan ki ve budan onceki gitarlarımın hepsinde floyd rose kullandım hiç bir sorun cıkmadı..cektigim akor nerdeyse cakılıyo gitara sehir disinda oldugum donemlerde yaklasık 2 hafta falan bile calmasam hiç kaymıyo akoru calarkende nezaman akor cektigimi unutuyorum...iyi bi gitar aldıktan sonra hiç problem degil floyd rose.kotu gitar da zaten saptan bile akor kacırıyo tremolo lu olsa bile.(bu arada gitarım jackson rr3)..on yargılı olmayın bence :))