Kapat
..yükleniyor..
Kapat
İşi müzik olanlar, işlerini GaRaJ'da tanıtıp, müzisyene ulaşıyorlar. GaRaJ rehberini inceleyin.

marshall

• pentagram_033 • 29 Ekim 2006 20:16 • #553271
    sorum enteresan gibi gelebilir öncelikle;
    arkadaşlar marshall mg50dfx ile mg15cdr arsında ses gücü haricinde ne far görebiliyorsunuz.tabi ki fx var diyeceksiniz ama fx in amfi üzrindeki kalitesi nedir.bana göre mg15cdr daha iyi diyebilirmisiniz.açıkçası 50dfxîn fiyatı bu amfinin değerini yansıtabilmilşmi.fiyat sizcede çokmu yoksa normalmidir. 50dfx'e değermi diyorsunuz.ya da 50dfx'e vereceğim paraya alırım bir mg15cdr yanınada zevkime göre 2tanade analog pedal alırım böylesi daha iyi olur mu dersiniz...
  • ReigN13 • 30 Ekim 2006 22:31 • #553284
    marshall mg serisi alcağına hiç alma derim.mg serisi marshallın en düşük modelidir.ve çok sorunlu bi amfidir.benim tavsiyem illa marshall alcaksan avt serisi al.tabi jsm serisi var çok sağlam amfiler ama fiyatı çok uçuk.
  • pentagram_033 • 3 Kasım 2006 19:19 • #553331
    kardeş çok güzel söylüyorsun keşke dediklerini alabilsem.öğrenciyim sonuçta, bu amfileri alacak kadarda zengin deyilim piyasada alınabilecek en düzgün amfi yine marshall ve uygun bütçeylede mg serisi elbette.varsa mg modellerine yakın fitatta daha uygun, kaliteli bir amfi söyleyin o zaman bende değerlendireyim görüşlerinizi.ama altını çizerek söylüyorum benimde bir bütçem var alına bilecek en düzgün amfi mg serisi olsa gerek.laney felanda almanın bir espirisi yok sanırım.amatör biri için marshall mg modeli yeterde artar.profosyonel olsam ok dicem ama profosyoneller bile doğru düzgün kullanmıyor.adamlar preamp birde analog pedalları diziyorlar işte yani olay bu bence.neyse yani yorumlara açığım herkezin fikri önemli ama özellikle marshall kullanıcılarından yorum bekliyorum.neden diceksiniz adam fender vs.kullanıyor kendi zevkine göre ve kendi kullandığını önerecek. kıyaslama yapmış olsa diyer amfiyle ok yani.
  • mustin • 3 Kasım 2006 22:45 • #553341
    roland cube tavsiye ederim marshall mg 15cdr kullanıcısı olarak:)
  • pentagram_033 • 4 Kasım 2006 13:41 • #553376
    peki ozaman arkadaşlar şöyle bir kıyaslama yapsak; marshall mg50dfx mi yoksa roland cube-30 mu dersiniz.ya da amfi alacak bir kişi için son karar ne olmalı.
  • BurakFender • 4 Kasım 2006 13:46 • #553377
    bildiğim kadarıyla cube daha iyi
  • Azazil7 • 6 Kasım 2006 15:53 • #553437
    roland cube'ün üzerindeki efektleri(ki bunlar sekiz tane falan)ve anfi simulasyonları(mesa buggi,fender..)bu amfiyi ayrıcalıklı bir konuma sokuyor.marshall amfi ingiliz değilse adını çok hakedemiyor bu sıralarda biraz kalitesi düştü çünkü.cube serisinin 30dan küçük modelleride var aklınızda olsun ayrıca on watt civarı marshallara ikame ibanez amfileri önerebilirim.
  • pentagram_033 • 6 Kasım 2006 17:27 • #553438
    teşekkür ederim arkadaşlar.sanırım son kararım cube_30 ya da cube-60 olacak.ancak roland cube nin web sitesinde demolarını dinledim.cube-60 ta farklı demolar vardı,bu farklılık gerçektende yanlızca cube-60'a ait bir özellikmi ya da şöyle diyeyim cube-60 taki herşey cube-30 dada varmı.örneğin cube-60 demosunda acustic reverb vardı süperdi,hayran kaldım o sese. ama cube-30 da bu demo yoktu,sebebi bu özelliğin cube-30da olmamasımıdır.kısacası cube-60 ila cube-30 arasında ses gücü haricinde fark olarak ne var.cube-60 daki tonları cube-30 dada elde edebilirmiyim.aralarındaki far nedir acaba.bilgisi olan arkadaşların cevabına ihtiyacım var.teşekkürler.
  • kkurt • 6 Kasım 2006 19:18 • #553442
    Marshall MG serisi "Marshall" sayılmaz, marshall alacaksan kesenin ağzını biraz açıp JCM serisine bakmak lazım... Yoksa amfinin sadece etiketi Marshall olur. Kendisi ise hikaye, balon, vs olur.