-
Arkadaslar ya ben ex-50 alıcaktım ama burakfender tarafından vazgectirildim neyse x-6 al demişti eyvallah dedim ama bi baktımki bi sitede gezinirken -reklam yapmiyim- cort evl x-4 ün cıkıcagını gördüm hem x serisinin özelliklerini tasıyo hemde evl yani emg falan var floyd rose ne ararsanız ama 2007 model oldugu için daha cıkmadı ama isterseniz link verebilirim bakarsınız yorum yapabilirmisiniz bu gitar hakkında olumlu olumsuz ama bence bi olumsuzlugu yoktur hemde bu pasif le aktif manyetik arasındaki farkı anlatcak olan varmı aranızda bi anlayamadım EVL X-4 tekiler pasif emg de :S
-
evl k4 ya da z4 olmasın o
4le 6 arasında manyetik dışında ağaç ve bir kaç görünüm farkı var
-
evl x4 x serisi govde sitili ve evl serisi manyetik ve gorunum birlestirmis bi model.cort x6 nın emg manyetikli,custom inlayli ve gelistirilmis tremololu bi modeli gibi.cok güzel gorunuyo.
-
evet hakatende cok güzel görünüyo helal olsun cort a ne diyim gibip o kadar para verip ibanez alıpta eliinde kalacagına cort al senelerce cal :D cok kaliteli gitarlar yaa cort
-
elimde 9 senelik japon ibanez var hiçbir deformeye uğramadı heryeri sapasağlam.
hergünde çalıyorum...
-
arkadaş sanırım onu demek istememiş de biraz oraya gelmiş söylediği
-
Evet yani demek istedigim hakaten o değildi :Dbenim demek istedigim benim su anda alabilcegim gitar grg270b ama ona kötü diyolar ama aynı fiyata belki daha pahalı olabilir emg manyetikli hem görünüs acısından hemde performans acısından bence daha iyi bir gitardır cort evl x-4 ama tabi ki gidipte 1 bucuk milyarlık ibanezlerle karsılastırmak salaklık olur yani tabi ki onlarla karsılastırmıyorum benim karsılastırdıgım grg270b :D