-
arkadaşlar elimde CryBaby GCB95 var, ama satıp boss pw-10 v-wah almayı düşünüyorum... ne dersiniz bu konuda..? pişman olur muyum daha sonra..?
-
valla boss un wahını hiç kullanmadım ama wah diyince akla ilk crybaby gelir.crybaby den şaşma derim ben.illa farklı wah efektleri istiosan eğer yine crybaby nin 535q modeli var.satrianinin de kullandığı model.şiddetle tavsiye ederim.
-
boss un o pedalı yarı overdrive yarı wah garip bi model.acıkcası tavsiye etmem.acaip dijital sesleri var.cry baby gcb 95 in değistirilme sebebi sadece baska bir cry baby ya da morley bad horsy olabilir.
-
ya açıkcası PW-10'u bir de uni-vibe efekti için istiyorum... rezonans falan da var...
-
Toe switch ve heel switch var. Çok hızlı bir şekilde geçiş yapabiliyosun tonlar arasında 3 hafızası birde analog synth efekti de var birde humanizer eger kasarsan insan sesi cikartip konusturabilirsin bile
-
bir ara kullandığım için söyleyeyim; humanizer i beş para etmez. ama uni vibe fonksiyonu gerçekten çok sağlam sound veriyor, ama digitech ex-7 almanı tavsiye ederim yaratıcılık daha fazla ve kullanımı da daha fonksiyonlu