-
bu wah pedalından almayı düşünüyorum ama denedim çaldım.. crybaby kullanmıştım biara gerçi zevk meselesi midir nedir daha bi hoşuma gitti sanki morleyin bu modeli.. biraz da volume pedal özelliğinin olması ilgimi çekmedi değil.. siz ne dersiniz..?
-
Bende MORLEY- PDW-II Distortion Wah Volum var. Güzel bir vah sound u var. Ancak, biraz fazla büyük . Yer kaplıyor yani.. Distortıon ı işe yaramaz. Volume pedalına gerçekten ihtiyacın varsa al. Yoksa sadece vah özellikli MORLEY- Classic Wah al derim. daha az para vermiş olursun.
-
hmm... sanırım bahsetiğin pedal Morley CLW Classic Wah olsa gerek... bunu denemedim... ya genelde 80s 90s rock parçalardan cover yapıyoruz, ara ara grunge ve modern rock coverları da yapıyoruz.. işimi görür sanırım bu model...
-
ya peki Onerr Cryin Wah nasıl..? onun da fiyatı baya düşük.. bi fikrin var mı..?
-
Çok acayip bi pedal,biri 140 YTLye satıyo bu modelden,ben de onu alcam gibi :)
-
oneer marka pedallara istediğiniz gibi güvenebilirsiniz çünkü teknoloji ve tasarım olarak almanyadan çıkıyor ama nerde imal edilir farketmez ama wah yani exp. pedal biraz farklı tabi dist comp o.d baya güvenilir kullandım sahne kayıt hiç bi türlü sıçmıy
benim önerim eğer biraz paran varsa ve volume pedalı çok lazım değilse ibanez weeping deamon (WD7) al derim ben oto ve manuel pedal kaldıracı var harika bişi sanıyorum tarzınada uygun git bi dene derim fiyatı 135$ istanbulda isen peşinde %10 dan fazla indirim yaparlar
-
klasik vah sound lu pedallar hoşuma gidiyor. kore malı vah lardan uzak durmak lazım tuhaf bi dip gürültüleri var. jim dunlop,morley ya da vox iyi dir.. morley in steve vai bad horsie modelini denedim bana göre değil mesela...
-
ya işte çok uçuk fiyatta bi wah pedalı almak istemiyorum... kafama yatan morley classic wah oldu... o bahsettiğin ibanez pedala bakmıştım ama 135 şuan için çok gibi :)
ya şu onerr cryin' wah hakkında birilerinin ilgisi varsa paylaşsın yaa :)
-
yok mudur yani kimse..? :-/
-
snarling dogs-dene ...