-
2. el bir jackson dk-2 buldum.ritter gigbag ve üstünde duncan distortion sh-6 + duncan designed single lar var.930 ytl fiyat.ne dersiniz?
-
Bir buçuk ay sonra ben de alacağım ondan , manyetikler stock (duncan designed) , ve alacağım insan bayağı tanıdık. O yüzden ben 650'ye alıcam =) Ama fiyat gerçekten gitar için iyi , fazlasıyla iyi hatta kaçırma derim. Zira bir arkadaş stock manyetiklerle ve gigbag olmadan 950 YTL ödemişti o gitara =)
-
650 ytl ye mi??**!!şanslı birisin:))bu sh-6 distrotion ve gigbag le kesin al diyosun yani?kasıp yılbaşına ltd kh-202 alsam daha mı akıllıca olur(emg hz-4 pasif manyetikler)
-
kh-202 de emg hz serisi yok emg-esp LH-300 manyetikleri var.hem o jackson kh-202 yi ona katlar
-
kh-202 de ben arkadaşta hz-4 manyetik görmüştüm??birde jacksonı bir arkdaşa bana kötüledi??600 usd civarı daha iyi ne seçeneklerim var ki?sert çalıyorum.ve diyelim alacağım kh-202 de hz-4 ler var.o daha mı iyi olur o zaman?
-
ya benimle iddalaşma araştır netten bak..
-
Kh-202'yi salla diyorum sana tek kelimeyle. Hem gigbag , hem de sh-6 ile beraber alıyosun , kesinlikle kaçırma jackson'ı :) Boş ver yılbaşına kadar kasmayı. Al o gitarı sen , sonra paşa paşa çal :)
-
hmm.2, 3 hesaptan sonra sonuç:
yılbaşına kasıp klasik gitarımı da satarsam esp ltd m-400 alacak para oluyor...onu almaya karar verdim.hem bu jackson 3 senelik...
-
Sen bilirsin tabi. Turkrock'ta da sormuşsun , genel cevap jackson şeklindeydi , inşallah en iyisi olur =)
-
sağol şimdi son olarak bir ibanez rg 550 ex(dimarzio evo x2) ve m-400 arasında kaldım.muhtemelen ibanez...