-
Yine bi sürü sey yazmaya gerek yok herhalde direk konuya giriyim floyd rose u nasıl takıyolar floyd rose suz bir gitara yani ekstra bi yer acıyolar falanda üst eşiği napıyolar ne ediyolar bi acıklarmısınız? Teşekkürler şimdiden
-
floyd rose'suz bir gitara yapılacak işlem o gitarı mahveder...zira gövdenin oyulup köprünün altına boşluk oluşturulması lazım bu da çok zahmet ve masraf gerektirir...ayrıca üst tarafa da o kilitlerden takmak için yine klavyeyi de mahvetmek gerekir..hadi üst tarafı kilitli burgularla falan halledersin ama gövde çok çok zor ve masraflı
-
hadi ya o kadar cok mu ben esp m-50 alıp emg ve floyd rose taktırmayı dusunuyodum
-
300 dolar ederi olan bir gitara 250 dolar manyetik ve en az 100 dolarlık kopru diyosun..allah diyorum..akıl fikir diyorum..
-
abi nedir bu furya anlamadım forumda başka bir arkadaşta var paso başlık açıp mantıksız mantıksız şeyler yazıyor önce bir araştırma yapın konu üzerine bilgi edinin sonra gelin başlık açın ..
-
Ben mantıksız sey yazmıyorum sadece bilgi almaya calısıyorum eger istemiyosan verme ve yine istemiyosan bişi yazma ben arastırma yaptım ayrıca ve kafam cok karıstı bana kalsa zaten direk kh-202 alırım ama para yok bende mecburen boyle bişi yapmayı dusundum bende biliyorum 300 dolarlık gitara 100 dolarlık manyetigin fazla oldugunu hatta sacma oldugunu ama onu alabiliyorum
-
300 dolarlık gitara 100 dolarlık manyetik saçma mı? Yıkılın be karşımdan...
-
f*ckin anadol'a V5 motor taktırmak gibi
-
Bak bu güzeldi neyse arkadaslar hepinize cok teşekkür ederim Ltd M-100FM alıcam :D
-
o gitarıda alda elinde patlasın...